slogan

Tranentrekker: De mooiste love-stories op het internet

Uitjes, rode rozen en cadeautjes zijn dingen die bij Valentijn horen. Er zijn zoveel verrassingen waarmee je jouw lover gelukkig maakt. Maar wat zijn nou eigenlijk de ultieme love stories op het internet?

1. Vorig jaar was de vrouw van gebruiker kthulu666 van Reddit ernstig ziek. Het leek er dan ook niet op dat haar toestand weer zou verbeteren. Zijn dokter adviseerde hem om 36 uur te wachten tot hij de wens van zijn vrouw in vervulling liet gaan: niet meer leven, dus de stekker eruit trekken. Terwijl hij wachtte, ontwaakte zijn vrouw plotseling. Een betere dag had hij zich niet kunnen wensen.

2. Een vrouw had haar militaire lover maanden niet gezien. Hij besloot om naar huis te gaan en haar te verrassen. Hij reisde van Afghanistan naar North Carolina. Zij wist van niks én springt dan ook bij aankomst gelijk in zijn armen.

3. Erika Anderson besloot vorig jaar om met Valentijn duizend ‘Hello Kitty from me to you’ kaarten uit te delen aan vreemden in New York. Zo bezorgde ze ook de singles de dag van hun leven.

4. De eerste Valentijnsdag in 2004 van een vrouw met haar man was één groot succes, zo schrijft ze op Betty Confidential. In januari vond ze een puppy Chihuahua die ze maar al te graag wilde hebben. Ze liet haar vriend naar de fokker bellen voor meer informatie. Uiteindelijk zei haar lover tegen haar dat de hond al verkocht was. Een dag voor Valentijn kwam ze haar huis binnen en wie spotte ze daar? Ja hoor, de puppy. “Die Valentijnsdag is zeker de beste uit mijn leven.”

5. Een man had een wel hele opvallende vriendin, namelijk zijn scooter. Hij nam haar mee voor een lange wandeling en gaf haar cadeautjes. Tja, wie zegt dat een geliefde per se een mens hoort te zijn.

6.Een vrouw dacht dat ze naar een normale film zat te kijken met haar familie. Totdat ze erachter kwam dat ze zelf de hoofdrol erin speelde. En haar vriend voor haar een hele leuke verrassing had. Het filmpje duurt even, maar is het kijken meer dan waard. Geweldig!

7. Een jongen wilde er zeker van zijn dat de meiden op zijn campus een speciale Valentijnsdag zouden beleven. Hij besloot om 20 meiden die alleen waren een roos te bezorgen vanaf zijn skateboard.

8. Een man maakte voor zijn geliefde een video toen hij zich realiseerde dat hij zijn hele leven met haar wilde doorbrengen. Hij liet haar de video zien in een bioscoopzaaltje en vertelde haar hoeveel hij van haar houdt en vroeg haar daarna ten huwelijk. Zijn doel om haar een onvergetelijke Valentijn bezorgen is gelukt.

Beeld: YouTube, Sanoma beeldbank

 


,