slogan

The Voice-deelnemer ontdekt in Amerika

Baggio Barf wist bij The Voice of Holland binnen no time de coaches te overtuigen met zijn talent, wat resulteerde in vier omgedraaide stoelen tijdens zijn blind audition. Helaas wist de jonge zanger het niet te schoppen tot de liveshows, maar het programma heeft hem absoluut geen windeieren gelegd. Baggio is namelijk benaderd door een wel heel bekende producer.

Interesse

De rocker wist de jury compleet omver te blazen met zijn versie van Does Your Mother Know van de bekende Zweedse popgroep ABBA, die ook de Amerikaanse producer Mitch Malloy niet ontgaan is. De producer die onder andere samengewerkt heeft met popster Taylor Swift, lijkt oprecht interesse in de pas 19-jarige Baggio te hebben.

Talent

“Ik produceer nu voor een nieuw jong talent dat ik onlangs heb ontdekt en zijn naam is Baggio uit Nederland. Hij is onwijs getalenteerd en zo cool. Het is echt een rockster deze jongen”, vertelt Malloy in een video. Na wat mailtjes over en weer, spreken de twee elkaar nu elke dag via WhatsApp. “We zijn nu samen aan het werk geslagen”.

Walk of Fame

Baggio is in ieder geval razend enthousiast over de samenwerking en weet dan ook exact wat-ie wil. “Ik wil mijn eigen ster op de Hollywood Walk of Fame. Het zijn grote dromen, maar ik werk er hard voor”. Het talent is inmiddels hard op weg om zijn dromen waar te maken en zal Malloy binnenkort dan ook in levende lijve ontmoeten om zijn nieuwe single op te nemen.   

Lees ook: Man beweert brein achter The voice of Holland te zijn

Bron: Telegraaf Beeld: The Voice