slogan

The Green Happiness reageert voor het eerst op de commotie

De The Green Happiness Lowlands-gate zal je vast niet zijn ontgaan. Deze week verscheen de blogpost, Hoe overleef je Lowlands zo gezond en leuk mogelijk!, online met boordevol tips en tricks. Want waar de meeste mensen op een meerdaags festival liters alcohol drinken en veel junkfood (en misschien wel andere dingen) achter de kiezen hebben, laten de groene meisjes weten dat het ook anders kan.

Commotie

De goed bedoelde tips vielen niet bij iedereen in goede aarde. Het duurde dan ook niet lang voor de bom barstte op Twitter. Vandaag reageerde het duo zelf op alle commotie in de ochtendshow van Qmusic.

Reacties

"Bij Lowlands en bij elk festival moet iedereen doen waar hij zin in heeft. Wij merken dat onze volgers zich afvroegen wat ze gezonder konden doen als ze naar een festival gaan. Ook willen ze weten hoe ze de volgende dag nog steeds fris zijn en niet meteen op de tweede dag een kater hebben. Maar dat is niet voor iedereen, je mag ook gerust alleen maar knakworsten eten en bier drinken. Dat is ook helemaal prima."

Kamillethee

Ook laten ze weten dat de kamillethee tip met een knipoog is geschreven. "Zet lekker een kopje kamillethee. Maar als je denkt: ja doei, daar heb ik echt geen zin in, ik heb meer zin in wodka, dan drink je nog lekker een wodkaatje." Benieuwd naar de hele uitzending? Bekijk de video HIER.

Lees ook: The Green Happiness over alle ophef rondom hun ideeën over voeding


Bron: LINDA, Beeld: ANP