slogan

8 Tekenen dat je lover ook je beste vriend is

Uit onderzoek is gebleken dat een vriendschap tussen man een vrouw (vaak) niet mogelijk is, maar er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen. Want als jij al een relatie hebt met die man, kan hij wel degelijk óók je beste vriend zijn.

Best friends

Bij een bruiloft wordt vaak gezegd: "Ik trouw met mijn beste vriend." Dit klinkt een beetje cliché, maar is meestal toch echt zo. Is dat bij jou ook het geval? Lees mee!

1. Je voelt je 100% op je gemak bij hem Bij hem kun je echt jezelf zijn en voel je je helemaal op je gemak. Het maakt niet uit welke outfit je draagt en of je make-up op hebt, hij houdt altijd van je en dat weet je.

2. Jullie zijn bijna altijd samen Dit is natuurlijk logisch. Maar jullie besteden niet alleen tijd aan de sexy-relatie-dingen en verliefd zijn, maar zijn ook gewoon voor de lol bij elkaar. Lekker bankhangen, zoals vrienden dat ook doen.

3. Je kunt met hem lachen Beste vrienden vinden elkaar hilarisch, ook al vinden anderen dat niet. Jullie hebben dezelfde humor en hebben grapjes die niemand anders snapt.

4. Je vertelt hem alles Of het nu hilarisch, eng, grappig of slecht nieuws is, hij is de eerste aan wie je het vertelt. Iets voelt niet compleet, als hij het nog niet weet.

5. Zij gaat naar hem voor advies Als je ergens niet uitkomt, is hij je redder in nood. Of het nu een belangrijke beslissing is, of als je gewoon niet weet wat je voor lunch moet eten. Je vertrouwt erop dat hij je de waarheid vertelt en weet dat je altijd op een eerlijk antwoord kunt rekenen. Hij kent je dan ook als de beste, natuurlijk.

6. Jullie kunnen over ALLES praten, je schaamt je nergens voor Jullie bespreken alles, van serieuze zaken, tot wc-verhalen. Soms voelt het alsof jullie hetzelfde brein hebben. Daar horen ook heftige discussies bij, maar dat houdt jullie gesprekken interessant.

7. Je vertrouwt hem volledig Als er één persoon op de aarde is die jij kunt vertrouwen, is hij het wel. Je grootste geheimen en onzekerheden, hij weet het allemaal.

8. Jullie vinden elkaar echt leuk Natuurlijk houd je van hem en houdt hij van jou, maar daarnaast is je beste vriend ook gewoon écht leuk. Als persoon, niet alleen verliefdheid. Het is dus meer dan alleen houden van.

Lees ook: Tranentrekken de mooiste love-stories op het internet

Beeld: Sanoma Bron: Bustle


,