Recept: Gegrilde zalm met honing van Xelly Cabau van Kasbergen

Elke week deelt een BN’er haar eetdagboek in Grazia. Hierbij deelt ze haar favoriete recept, zodat ook jij als keukenpri...

Elke week deelt een BN’er haar eetdagboek in Grazia. Hierbij deelt ze haar favoriete recept, zodat ook jij als keukenprinses aan de slag kunt. Deze week: de gegrilde zalm met honing van visagiste Xelly Cabau van Kasbergen.

Ingrediënten

Voor 2 personen

– 2 el honing
– 2 el grove mosterd
– zout
– peper
– 1 citroen, sap en schil
– 2 stukken zalmfilet, à 125 gram

Keukengerei:
– Grill of grillpan

Bereiden

Voorverwarm de grill.

Honing, mosterd, zout, peper, citroensap en -rasp mengen.

Mengsel over de zalmfilets schenken.

Filets in ongeveer 8 minuten op aluminiumfolie onder de grill bakken. Filets halverwege keren.

Serveren

Met zilvervliesrijst en broccoli.

Bon appétit!

Lees ook: Recept Spaghetti bolognese van Ellen Hoog

Beeld: Istock

Laatste nieuws