Elke week deelt een BNer haar eetdagboek in Grazia. Hierbij deelt ze haar favoriete recept, zodat ook jij als keukenprinses aan de slag kunt. Deze week: de gegrilde zalm met honing van visagiste Xelly Cabau van Kasbergen.
Ingrediënten
Voor 2 personen
– 2 el honing
– 2 el grove mosterd
– zout
– peper
– 1 citroen, sap en schil
– 2 stukken zalmfilet, à 125 gram
Keukengerei:
– Grill of grillpan
Bereiden
Voorverwarm de grill.
Honing, mosterd, zout, peper, citroensap en -rasp mengen.
Mengsel over de zalmfilets schenken.
Filets in ongeveer 8 minuten op aluminiumfolie onder de grill bakken. Filets halverwege keren.
Serveren
Met zilvervliesrijst en broccoli.
Bon appétit!
Lees ook: Recept Spaghetti bolognese van Ellen Hoog
Beeld: Istock