slogan

Realityster onder vuur door bikinifoto week na bevalling

Realityster Lauren Brant is kort geleden trotste moeder geworden van een zoon. Maar dat is niet het enige waar ze trots op is. Ze plaatste slechts een week na de bevalling een foto van haar post-baby body in bikini, maar daar hebben haar volgers gemengde gevoelens over...

Onder vuur

De foto van de pasgeboren baby in de armen van de Australische schone in bikini riep veel negatieve reacties op. Vooral van andere vrouwen die ook net een week bevallen waren. "Ik ben vandaag precies een week geleden bevallen en ik heb alles kunnen doen behalve een kijkje nemen naar mezelf in de spiegel. Ja, ik spreek van geluk en mijn buik is snel gezakt, maar me opmaken en poseren voor een foto voor duizenden mensen is wel het laatst waar ik nu aan denk!" en  "Dit is niet realistisch!! 99.99% van de vrouwen kunnen dit niet bereiken na een week", zijn slechts een greep uit de vele comments.

Happy mommy

De kersverse moeder trekt zich echter niks aan van alle reacties en besloot een momentje te nemen om haar gevoelens te uitten. "Vandaag ben ik precies een week geleden gezegend met een prachtig jongetje. Moeder worden heeft mijn leven een veel mooiere betekenis gegeven. Dit is iets wat ik altijd heb gewild en nu ben ik gezegend met een perfecte partner en een perfecte zoon. Ik ben zo verliefd op het moederschap!" 

Lees ook: Heidi Montag onthult het geslacht van haar baby

Bron: DailyMail Beeld: iStock