slogan

Out & About: Cultuur, lifestyle, uitgaan

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van 8 en 9 november.

Tapperij de Eeuwige Jeugd

Nog op zoek naar een leuke nieuwe Amsterdamse hotspot? Dan moet je naar Tapperij de Eeuwige Jeugd. Dit café is net geopend! Nou ja café... het is eigenlijk een brouwerij, tapperij, cocktailbar, spelletjes café, karaokebar en proeflokaal in één. Voor ieder wat wils dus! Alle kamers zijn ook nog eens super Instagrammable ingericht, perfect dus voor een leuk kiekje. 

Waar: Linnaeusstraat 37A, Amsterdam
Wanneer: altijd

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tapperij De Eeuwige Jeugd (@tapperij.de.eeuwige.jeugd) op

Sample sale Fabiënne Chapot

Yes! Fabiënne Chapot houdt weer een sample sale. Dat betekent dat je vele items met hoge kortingen kunt shoppen. Perfect voor als je nog op zoek bent naar een nieuwe najaarsgarderobe. 

Waar: Ruysdaelstraat 58, Amsterdam
Wanneer: 8, 9 en 10 november 2019

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fabienne Chapot (@fabiennechapot) op

De Arnhemse Stockdagen

Arnhem bruist van de creativiteit! Verspreid over de hele stad tref je gevestigde ontwerpers en aanstormend talent, nieuw & oud ontmoet elkaar. Dit jaar staan de Arnhemse Stockdagen in het teken van eindejaarsfeesten en originele cadeaus. Merken als Spijkers & Spijkers, Humanoid, Hella Duijs, Trix & Rees en nog veel meer verzamelen zich in de Arnhemse Eusebiuskerk of openen hun deuren in Arnhem Centrum en het Modekwartier om hun voorraden en samples tegen gereduceerde prijzen aan te bieden. Kleding, sieraden en accessoires van top ontwerpers voor mooie prijzen, need we say more? Meer info vind je hier.

Waar: Arnhem
Wanneer: 7 t/m 10 november 2019

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ARNHEMSE STOCKDAGEN (@stockdagen) op

Beeld: iStock, Instagram


,