slogan

Out & About: Cultuur, lifestyle, uitgaan

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van 13 en 14 juli.

Bezoek de nieuwe aanwinst in Scheveningen

Dé nieuwe hotspot in Scheveningen is Zilt. Met rondom uitzicht over de zee en de boulevard geniet je bij dit restaurant van een betaalbaar en smakelijk driegangendiner. Maar al bestel je alleen een wijntje, met wat je allemaal om je heen ziet, is dat ook al perfect. 

Waar: De Pier, Scheveningen
Wanneer: 7 dagen in de week geopend

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Restaurant ZILT (@restaurantzilt) op

Ga los tijdens Woo Hah

Iedereen die ook maar een béétje van hiphop houdt, is van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juli te vinden in Brabant. Daar vind je Woo Hah!, een van de beste en grootste festivals in het genre. De line-up: onder anderen Pusha T, Bizzey en Rae Sremmurd. Meer dan zestig artiesten in totaal.

Waar: Safaripark Beekse Bergen, Hilvarenbeek
Wanneer: 12 t/m 14 juli

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door woohahfestival.com (@woohahfest) op

Proef de zomer bij THE DUCHESS in Amsterdam

Ieder jaar tovert de prachtige hotspot THE DUCHESS haar bekende Afternoon Tea om in een Summer Afternoon Tea. Zin in een chocolade explosie en andere lekkernijen? Dan moet je deze zomer een tafeltje reserveren voor een high tea bij THE DUCHESS. Met overheerlijke hapjes zoals handgemaakte macarons en scones verandert je bord in een prachtig zomers feestje.

Waar: Spuistraat 172, Amsterdam
Wanneer: Maandag t/m vrijdag van 12:00-17:00, zaterdag van 12:30-17:00 en zondag van 12:30-18:00

Ontspan en relax

In Amsterdam-Centrum, vlak bij de Dam, zit een heel fijne nieuwe vestiging van beautyhotspot Babassu. Ze waren al te vinden in onder andere Leiden en Den Haag, met hun stylish ingerichte winkels vol beautymerken die je niet overal spot. Maar vanwege de behandelingen die ze aanbieden wil je er helemaal vaste klant worden. Wij tippen in het bijzonder de Vitamine C-boost met producten van Natura Bissé, waarna je weer fris en fruitig de deur uit loopt.

Waar: Spuistraat 207, Amsterdam
Wanneer: 7 dagen in de week geopend

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Babassu Beauty (@babassubeauty) op

Ontdekken in Groningen

Hongerige Wolf is toch echt de mooiste naam die je ooit voor een festival hebt gehoord? Het is tevens de naam van een Gronings dorp, waar het festival omheen wordt georganiseerd. Je vindt er jong talent op het gebied van muziek, dans, theater, film, beeldende kunst en literatuur, omringd door het mooie Groningse platteland.

Waar: G. Gernaatweg, 9684 TG
Wanneer: 12 t/m 14 juli

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Festival Hongerige Wolf (@festivalhongerigewolf) op

De remake van The Lion King

Jeugdsentiment, sure, maar toch is deze shiny nieuwe versie van The Lion King weer net zo ontroerend als toen. Helemaal vanwege de baanbrekende filmtechnieken die bij deze computergeanimeerde productie zijn gebruikt. Het verhaal kennen we allemaal en is niet veranderd, de stemmen wel. Zo spreekt Donald Glover Simba in, zit Beyoncé achter Nala en is Chiwetel Ejiofor slechterik Scar. Maandag is de première in Pathé Tuschinski en vanaf woensdag 17 juli is-ie te zien voor iedereen.

Waar: Diverse bioscopen
Wanneer: vanaf 17 juli

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Pathé (@pathe) op

Geniet van een summer afternoon 

Het fancy Waldorf Astoria Hotel is sowieso al dé plek voor een high tea in Amsterdam, maar in de zomer doen ze daar nog een schepje bovenop. De summer afternoon tea overspoelt je met verrassende hapjes – zoet en hartig en allemaal even prachtig geserveerd. Yum!

Waar: Herengracht 542-556
Wanneer: 7 dagen in de week geopend

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Waldorf Astoria Amsterdam (@waldorfamsterdam) op

Beeld: Instagram, The Duchess


,