slogan

Ouders krijgen de schrik van hun leven na zien echo

Ouders uit het Amerikaanse Pennsylvania kregen de schrik van hun leven toen ze de echo te zien kregen van hun ongeboren baby'tje. Aan de linkerkant is een tweede persoon te zien, en nee, het is geen tweelingbroer of zusje...

Hij lijkt er echt op 

"Ik moest meerdere keren knipperen met m'n ogen om zeker te weten dat ik het écht zag", vertelde Alicia Zeek aan de Amerikaanse zender Fox43. Volgens Alicia en haar verloofde Zachery Smith is Jezus naast hun ongeboren baby te zien. En als je goed kijkt, lijkt het er inderdaad heel erg op.

Hoewel het stel helemaal niet zo gelovig is, zagen ze dit wel als een teken met een diepere betekenis. "Toen ik het beeld zag, kreeg ik tranen in mijn ogen. Ik was sprakeloos", vertelde de vader aan de zender. De twee geloven erin dat Jezus over hun baby'tje waakte. 

Afwijkingen

Hun andere kinderen kwamen met aangeboren afwijkingen ter wereld. Zo heeft een dochter twee duimen aan één hand - en werd hun tweede kind geboren met een hazenlip. Hun kersverse dochter Briella is daarentegen helemaal gezond ter wereld gebracht. 

Het koppel plaatste de foto van de echo op Facebook om anderen te vragen wat zij zagen op de foto. Vanaf dat moment ging de bizarre foto heel het internet over. Benieuwd? Kijk mee. 

Lees ook: Zo vergroot je de kans om zwanger te raken van een tweeling

Bron: Fox43, Beeld: iStock, Facebook


,