slogan

Onherkenbaar: Van overgewicht naar killer body

Ruim tien jaar voelde Kristin Lockridge zich doodongelukkig over haar gewicht en over haar uiterlijk. Maar pas toen ze drie jaar geleden een familiefoto zag waar ze op stond, kwam voor haar een turning point. De 33-jarige was naar eigen zeggen zó veel aangekomen, dat ze zichzelf niet eens meer herkende. "Ik kon mijn leven niet zo verder leven."

#Goals

Samen met haar man Lance begon zij aan haar missie om af te vallen. Met behulp van fitness-dvd's en het Weight Watcher puntensysteem om op voeding te letten. Na één week was Kristin al bijna twee kilo kwijt. Om op het goede spoor te blijven, schreef ze ook haar doelen op in een notitieboekje. Haar eerste doel was om 10 kilo lichter te zijn op haar 31ste verjaardag, vervolgens wilde ze nog vijf kilo afvallen voor haar trip naar Disneyland een aantal maanden later en haar laatste doel was om in totaal 25 kilo kwijt te zijn voor haar jubileum in augustus.

Steun en toeverlaat

"Er waren tijden dat ik er helemaal doorheen zat en maar bleef huilen, maar Lance was er door dik en dun. Hij was mijn steun en toeverlaat en bleef me maar aanmoedigen. 'Jij wilde dit Kristin, kom op hou vol!'. Dat had ik echt nodig. Telkens als ik het gevoel had dat ik wilde opgeven, zag ik weer die resultaten en dat hield me op de been."

Vandaag de dag is Kristin ruim 30 kilo lichter en loopt ze regelmatig marathons. Ze heeft zes halve marathons gelopen en één volle voltooid en ze is niet van plan te stoppen. Ze begon zelfs een Facebookpagina om haar verhaal te delen en andere vrouwen te inspireren.

Bron: Daily Mail | Beeld: Facebook


,