slogan

Onenightstand: Vriendinnenweekend

Iedere week in Grazia: een avontuur dat – om wat voor reden dan ook – slechts één nacht duurde. Deze keer het verhaal van Leonoor.

Vriendinnenweekend

"Ik ging met drie vriendinnen een lang weekend naar Barcelona. We hebben allemaal een druk leven met goede baan, lieve man en in sommige gevallen ook kinderen, en hadden wel zin om de boel even de boel te laten en een paar dagen te ontsnappen aan ons normale bestaan. We zaten in een fijn boutique hotel zoals dat dan heet, en hadden weinig plannen behalve winkelen, wandelen en tapas eten."

Nederlandse mannen

"Op zaterdagavond belandden we min of meer per ongeluk in een populair tapastentje waar het naarmate de avond vorderde alsmaar gezelliger werd. We zaten naast een tafel met vier Nederlandse mannen (zal je altijd zien), die de mannelijke variant van ons weekendje weg deden. Voor we het wisten hadden we nieuwe vrienden gemaakt, en zag ik mijn vriendinnen druk in gesprek met drie mannen waarvan ik me de namen niet kon herinneren. Ik zat in elk geval naast Merwin, en dat beviel me prima."

Hotelkamer

"Merwin was getrouwd, was niet zo lang geleden vanuit de stad verhuisd naar een kleinere plaats daar in de buurt, en het lag in de lijn der verwachting dat kinderen niet lang op zich zouden laten wachten. Kortom: Merwin had hetzelfde leven als ik. Merwin dronk ook evenveel wijn als ik, en had net als ik op een gegeven moment zin om een wandelingetje te gaan maken. Toen we eenmaal buiten waren, hadden we allebei ineens enorm de behoefte om naar zijn hotelkamer te gaan."

Alle remmen los

"Na een paar minuten lopen, stonden we voor hetzelfde boutique hotel als waar mijn vriendinnen en ik sliepen. We kregen de slappe lach vanwege alle toevalligheden, maar toen we eenmaal in de lift stonden, sloeg dat om in de vurige wens elkaar op te eten. Zoenend rolden we de lift uit, en Merwin pakte het pasje om de kamerdeur te openen. Omdat ik toch al wist hoe het er van binnen uitzag, verspilde ik geen moment aan om me heen kijken, en duwde ik Merwin op bed. Met mijn man heb ik een heel fijn, maar redelijke keurig sexleven. Ik weet niet of het kwam doordat ik tóch al een grens had overschreven door Merwin te zoenen, maar die avond gingen mijn remmen los. Ik trok alles uit behalve mijn lingerie, hees daarna Merwin uit zijn kleding, en ging op mijn knieën boven zijn hoofd zitten, zodat ik zijn penis in mijn mond kon nemen. Hij pakte met zijn handen mijn heupen vast, en ik voelde hoe zijn tong voorzichtig met het randje van mijn string speelde."

Spanning

"Met mijn handen, tong en mond haalde ik alle trucjes uit die ik me kon bedenken. Merwin begon alsmaar luider te ademen, en trok op een gegeven moment mijn broekje opzij, waarna zijn geluiden verstomden, maar de opwinding die door mijn lijf heen gierde alleen maar intenser werd. De warmte en spanning bouwden zich steeds verder op, tot ik het niet langer hield en met een diepe kreun klaarkwam. Ook Merwin kon zich niet langer inhouden, en bereikte na wat laatste bewegingen van mijn handen een orgasme."

Giechel

"We lagen naast elkaar op adem te komen, toen we het pasje in de deur en een vrouwengiechel hoorden. Merwin schoot overeind, en riep geschrokken: “Jim, wacht heel effe!” Ik kleedde me aan, gaf Merwin een zoen, en keek om het hoekje van de deur. Ik zag niemand op de gang, en nam snel de lift naar mijn eigen kamer. Daar lag mijn vriendin Hester diep te slapen. Maar of die giechel nou van Lily of Emilie was? Daar ben ik nooit achter gekomen – hoewel ze de volgende ochtend allebei erg kleine oogjes hadden."