slogan

Oh no: Brazilian bikini wax krijgt dramatische wending

Laat jij regelmatig je bikinilijn waxen om weer zorgeloos in een bikini op het strand te verschijnen? Je bent vast en zeker niet de enige. Toch is het belangrijk om zorgvuldig na te gaan wáár je je down under laat waxen. Jamie LeeLo besloot met korting via Groupon de Brazilian wax te nemen, maar dat ging gruwelijk mis…

Positive mindset

Nietsvermoedend ging Jamie met haar kortingsbon naar de desbetreffende salon in Chinatown, New York. Hoewel de salon er van de buitenkant een beetje somber eruitzag, besloot Jamie met een positief gevoel de salon binnen te stappen. “Toen ik binnenkwam, was het vooral een nagelsalon, met een kamer achterin. In die kamer stond er een bed met – wat ik graag verwijs naar vlees inpakpapier – eromheen gewikkeld, . Een aardige dame die niet goed Engels sprak vroeg me om mijn broek uit te trekken en erop te gaan liggen”, schrijft ze op Elite Daily.

Lees ook: Hilarisch: Mannen krijgen een waxbeurt

Verzorgende wax

Via Groupon kocht Jamie de ‘Groente tee voor gevoelige huid’-wax. Toch zag de wax er niet zo verzorgend uit als de naam deed vermoeden. “Ik nam maar aan dat ze een professional was en wist was ze moest doen.” En laat dat nou net de verkeerde kant opgaan. “De vrouw trok de strips in willekeurige volgorde ervan af, blijkbaar zonder plan of gevoel van richting. Toen het eindelijk voorbij was, waren mijn lady bits warm, gezwollen en onwijs kleverig.” 

Klittenband

Jamie kreeg nog een zak ijs toegediend, voordat ze naar de kassa werd geleid. Maar toen ze haar broek aantrok en haar eerste stap zette, merkte Jamie dat het goed mis was. “Het voelde als klittenband. Ik realiseerde me dat ze mijn vagina dicht had gewaxt. Ik trok mijn broek weer uit en werd geconfronteerd klodders wax. Dit hele gebeuren heeft me 26 dollar gekost, inclusief 5 dollar aan fooi.” Jamie laat weten voortaan veel voorzichtiger te zijn met het bestellen via Groupon en eerst de reviews te lezen.
 

Bron: Elite Daily, Beeld: BSR


,