slogan

Nieuwste hotspot in Amsterdam: The Gaia

The time is there! Restaurant, late night bar en lounge The Gaia heeft haar deuren geopend. Iedereen is welkom om heerlijk te lunchen, dineren, een kop koffie te drinken of een cocktailtje te bestellen aan de bar aan het Rembrandtplein.

Speciale combinaties

De keuken gebruikt een hoop Oosterse ingrediënten en is geïnspireerd op de vijf Chinese elementen. Ieder element staat voor een specifieke smaak, kleur en textuur. Hout voor fris zuur, vuur voor bitter, aarde voor zoet, metaal voor pit en water voor zout. Bij traditioneel elementkoken wordt er één gekozen per gerecht, maar chef Ayt Erdogan maakt een combinatie van de tradities en gastronomie. 

Dus heb je binnenkort iets te vieren? Wil je op romantische date? Of een girls night met je vriendinnen? Je weet nu waar je heerlijk en speciaal kunt dineren.

Verrassende dranken

Wat voor de gerechten geldt, geldt ook voor de dranken op het menu. In samenwerking met Raise the Bar ontwikkelde The Gaia verrassende cocktails en een onverwachte koers op het wijnmenu. Heerlijk om na het eten nog te borrelen, of later op de avond een drankje (of meerdere) te doen.

Tijd om je vriendinnen op te trommelen en bij te kletsen! Reserveer HIER een plekje en enjoy!


,