slogan

Nieuwlezeres gaat viral door inkijk tijdens uitzending

Iedereen kan zich Eva Jinek nog wel herinneren die voor een nieuwsuitzending zat te twijfelen of ze een extra knoopje van d’r blouse open moest doen. De Italiaanse nieuwslezeres Costanza Calabrese dacht dat ze met haar zwarte jurkje wel veilig was, alleen vergat ze één belangrijk detail.

Kiekeboe

Hoewel er niks op het jurkje is aan te merken, heeft de lezeres waarschijnlijk spijt dat ze het kledingstuk die ochtend uit de kast getrokken heeft. Het filmpje van de uitzending is inmiddels al meer dan 400.000 keer bekeken. Door de reflectie van de glazen tafel waar Constanza aanzit, is te zien dat de nieuwslezeres een wat makkelijkere houding heeft aangenomen. Wanneer de camera iets inzoomt, kan je zo bij de presentatrice ‘naar binnen’ kijken.

Kledingkeuze

Achter de schermen lijkt niemand iets door te hebben. De 37-jarige nieuwslezeres heeft ook nog niet gereageerd op het gebeuren, maar zal er waarschijnlijk wel het één en ander van hebben meegekregen. Toch is ze niet de eerste die tijdens een uitzending problemen met haar kledingkeuze kreeg. In Mexico had een weervrouw een wel hele strakke broek aan en bij een Argentijnse presentatrice schoot haar shirt ineens omhoog. Dus als onze Eva dacht dat haar ‘incident’ al een ding was; het kan dus nóg erger.

Lees ook: Weervrouw flasht borsten


Bron: Metronieuws Beeld: YouTube, Istock