slogan

Must see: Thomas Acda's film 'Oh Baby'

Nog eventjes en de winter breekt aan. Dat betekent dat we ons massaal verplaatsen van het terras naar... de bioscoop! Aan leuke films geen gebrek en als je het ons vraagt is er één die je absoluut niet mag missen: Oh Baby. 

Grote namen

Oh Baby is de allereerste film van Thomas Acda. Hij regisseerde niet alleen, maar schreef ook een aantal liedjes voor de film. Met namen als Gijs Naber, Hanna van Vliet, Eric van Sauers, Renée Fokker, Liz Snoijink en Sanne Vogel belooft het groots te worden.

Biosje?

Waar het over gaat? Liedjesschrijver Ruben (Gijs Naber) neemt het leven vooral niet te serieus en de liefde al helemaal niet. Tot hij erachter komt dat hij vader blijkt te zijn. De onverwachte dood van een scharrel verandert zijn hele leven als hij de zorg moet dragen van zijn zoontje van acht maanden. Maar baby Oscar is niet de enige die zonder pardon zijn leven komt verstoren...

Je raadt het al: Oh Baby zorgt voor een lach en een traan; precies zo'n film die je kunt gebruiken tijdens je winterdip. Kijk mee!

Win, win, win!

Wil jij samen met je beste vriendin, zus, moeder of vriendlief naar deze film? Dat kan! Wij geven namelijk 5 x 2 kaarten weg. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is onderstaand winformulier in te vullen. Succes!

Bios kaartjes Oh baby

Vul je gegevens in en maak kans!


Persoonlijke gegvens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking