slogan

Mugshot van knappe dame gaat viral

De 24-jarige Shia Yearwood ging viral om een heel bizarre reden. Haar mugshot vloog het internet over en mensen konden het maar over één ding hebben. En het was niet haar overtreding. 

Straatverbod

De moeder van twee heeft onlangs de relatie met hun vader verbroken en hem een straatverbod gegeven, maar hij deed dat net zo goed bij haar. Shia verbrak dit verbod en werd zo beschuldigd van een misdrijf. Een mugshot volgde. 

Haar foto werd gepost op een Twitter-account waarna honderden mensen even opkeken: wat een beauty! Vervolgens stelde iedere dezelfde vraag: 'Wie doet jouw haar?!' Wat bleek? Shia leerde op haar zevende al om haren in te vlechten en is hier door de jaren heen heel goed in geworden. Ze heeft er zelfs haar werk van weten te maken.

Nieuwe klanten

Volgens Shia kwamen de reacties in eerste instantie van haar eigen klanten die een grapje maakten. Daarna volgden honderden mensen die geïnteresseerd waren in haar vlechtwerk. En zodoende heeft Shia nu een goedlopend bedrijf, dankzij haar mugshot. 

Wel laat ze aan Buzzfeed weten het gênant te vinden dat ze viral is gegaan vanwege haar mugshot. "Mensen zullen mij altijd zo herinneren."

Lees ook: Mugshot vrouw gaat viral om bizarre wenkbrauwen

Bron: Buzzfeed Beeld: Twitter, iStockphoto