slogan

Moeder kleedt 4-jarige dochter in Hooters outfit

Miss-verkiezingen bestaan in landen als de VS en Engeland voor alle leeftijden zijn daar nogal een big thing. Pasgeboren baby's worden het podium opgedragen en peuters doen uitdagende dansjes om te concurreren voor grote geldprijzen. Momagers met dollartekens in hun ogen hebben er alles voor over om hun prinses aan de top te krijgen. Maar soms gaan ze toch écht te ver. Nu ligt de Britse Liane ligt onder vuur, omdat zij haar dochter in een Hooters pakje het podium op stuurde.

Dansen in een sexy Hooters pakje

De 33-jarige Liane is met kritiek bedolven, nadat ze haar vierjarige dochter Scarlett in een outfit van Hooters (Amerikaans restaurant met erg sexy serveersters) het podium van de Teeny Miss Beauty competitie op liet gaan. Ze had haar peuter er bovendien ook nog een uitdagend dansje bij geleerd. "Je probeert origineel te zijn en iets te doen wat je nog niet eerder hebt gezien", reageert ze op de kritiek. "Mensen vinden het te ver gaan, maar aan het einde van de dag dragen kleine meisjes ook zwemkleding naar het strand. Daar wordt niets over gezegd."

Ambitieus

De werkloze en alleenstaande moeder geeft toe alles voor haar twee dochters Bessie-Sue (6) en Scarlett (4) over te hebben als het op Miss-verkiezingen aankomt en daar soms een beetje in door te slaan. "Het zijn hele getalenteerde meisjes, maar ik moet veel in ze investeren. Ik heb veel ambities voor ze en push ze daarom veel", vertelt ze. "Scarlett zou waarschijnlijk erg jongensachtig zijn als ik het toeliet."

Bekijk hier de veelbesproken beelden. Wat vind jij, grappig of ongepast?

 

Bessie-Sue (6) en Scarlett (4)

Beeld: Blinging Up Baby - Channel 5


,