slogan

Melissa Pach openhartig over periode na sexvideo met Dave Roelvink

Melissa Pach (23) is ‘dat meisje van de sexvideo met Dave Roelvink’. Ze was vorige week op tv, waarna het shamen weer direct begon.

Opnieuw

"Een dag nadat ik mijn verhaal had verteld in RTL Boulevard en Linda de Mol haar campagne ‘Stop online shaming’ was begonnen waaraan ik meewerkte, werd mijn vriend via Facebook benaderd door een onbekende. ‘Moet je dit zien’, stond in een privébericht, met daarbij een link naar een pornosite. En ja hoor, daar stonden ze weer. De filmpjes van mij en Dave in het bubbelbad...", vertelt Melissa. "Ook voor mijn ouders is het heftig dat alles nu weer opgerakeld wordt. Toch staan ze erachter dat ik nu in de openbaarheid treed en dat ik uit de slachtofferrol kom."

Sextape

Na een avondje feesten bij Melissa thuis werd Dave Roelvink ervan verdacht dat hij samen met zijn vrienden een juwelenroof zou hebben gepleegd. Om de familie Pach het zwijgen op te leggen, hebben Daves vrienden een sextape van hem en Melissa online gezet. Hierop is te zien dat Melissa Dave oraal bevredigt in haar jacuzzi.

"De gevolgen van dit hele gebeuren reiken zo ver. Eerst was er het verdriet over de dingen die gestolen zijn, de sieraden met emotionele waarde, daarna nog eens die filmpjes en mijn vader die huilend aan mijn bed zat. Ik raak dat beeld nooit meer kwijt. We wonen in een dorp waar iedereen over de vloer kan komen. Ik ben naïef geweest, maar ik heb een heel harde les geleerd. Nog steeds als ik mezelf aan iemand voorstel, vind ik dat beladen", laat Melissa weten.

"Ik distantieer me helemaal van Dave. Wat ik met hem mee heb gemaakt is vreselijk en als ik hem vrolijk en gelukkig voorbij zie komen, steekt dat me nog steeds. Het voelt oneerlijk dat hij gewoon verdergaat en ik hier nog dagelijks last van ondervind. Toch zit ik niet op een excuus te wachten, ik hoef helemaal niets meer van hem."

Het hele interview lees je in de nieuwe Grazia, die vanaf morgen in de winkel ligt.

Tekst: Vivienne Groenewoud, Beeld: