slogan

Meisje (13) doet schokkende ontdekking als ze fles douchegel goed bekijkt

Vlak voor een 13-jarig meisje onder de douche wilde stappen, merkte ze een vreemde flesje op in de badkamer. Toen ze beter keek, kreeg ze de schrik van haar leven... 

Vreselijke ontdekking

In de plastic fles van de Axe douchegel was een klein gaatje te zien. De Britse tiener vond dat natuurlijk een tikkeltje vreemd en besloot 'm aan haar moeder te laten zien. Wat de twee toen ontdekten was vreselijk... In de fles was een gsm verborgen en de opening was gemaakt voor de camera van het toestel.

Achteraf bleek het flesje te zijn neergezet door Michael Magic. De 38-jarige magazijn-medewerker uit het Britse Bristol had de fles 'douchegel' zo neergezet dat hij met de camera opnames kon maken van de douchekabine, zo is te zien op videobeelden. Yuk!

Gevangenisstraf

Michael verontschuldigde zich direct bij het meisje dat de camera had ontdekt. Hij bekende ook dat hij het al eerder had gedaan en dat hij niet wist hoe hij zoiets in zijn hoofd had kunnen halen. De man werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes jaar met uitstel. Daarnaast moet hij het slachtoffer een boete betalen en moet hij in behandeling voor zijn gedrag.

Lees ook: Vrouw doet schokkende ontdekking over haar moeder

Bron: The Sun, Beeld: Istock, Twitter