slogan

De laatste keer: 'Ontspan je liefje, zuchtte hij tussen mijn benen'

Tessa (33) is single en heeft hiv. Ze had drie weken geleden voor het laatst sex.

Onder controle

"Natuurlijk kun je gewoon sex hebben met hiv. Ik slik medicijnen en die slaan zo goed aan dat ik zelfs sex zonder condoom kan hebben, omdat ik het virus op dit moment niet overdraag. Toen ik twee jaar geleden ontdekte dat ik hiv had, en er op die manier ook achterkwam dat mijn ex aan de lopende band vreemdging, was ik totaal in shock. Maar gelukkig gaat het inmiddels goed met me. Ik heb het virus onder controle, doe weer leuke dingen en ben zelfs begonnen met daten. Met vriendinnen heb ik het erover gehad; vertel je het een potentiële lover wel of niet? En wanneer? Zou ik het zelf ook niet vooraf willen weten? Of alleen wanneer iemand echt risico loopt, wat bij mij niet het geval is. De eerste man met wie ik sliep, wist het niet. We hebben het veilig gedaan, ook omdat ik andere soa’s wil voorkomen. En hij was echt een onenightstand."

Vliegreis

"De man erna is Felix, voor wie ik nu gevoelens heb gekregen. Ik leerde hem kennen in het vliegtuig, we vlogen allebei terug uit Londen. De hele reis kletsen, allebei balen dat het zo’n korte vlucht was – maar kort erna gingen we uit eten. Er was een enorme seksuele spanning, die op onze tweede date niet meer te houden was. Natuurlijk flitste het door mijn hoofd, dat ik het moest zeggen. Maar hij greep me bij het thuisbrengen vast, kuste me in de hal en kleedde me uit op de trap. Het was net een film, zoveel passie had ik in geen jaren meer gevoeld. Hij kuste mijn borsten, en toen ging zijn mond naar beneden. Hij wilde me beffen Ik voelde Felix’ tong op mijn schaamlippen. ‘Ontspan je, liefje’, zuchtte hij tussen mijn benen. ‘Je ruikt en smaakt zo lekker.’ Hij hield mijn heupen stevig vast, befte me heel gretig. Deze man wist wat hij deed. Hij likte, zoog en vingerde me klaar, met twee vingers in me."

Research

"En toen was hij aan de beurt. Ik verwende Felix met mijn mond, tot hij het niet meer hield. ‘Moet ik een condoom om doen?’ vroeg hij. ‘Ik ben schoon’, zei hij. ‘Ik ook’, antwoordde ik. Hij stootte hem hard in me, tot hij schreeuwend klaar kwam. Felix pakte me vast, gaf allemaal kleine kusjes op mijn gezicht en zei de liefste dingen. Over mijn sproetjes, hoe blij hij was toen ik naast hem kwam zitten in het vliegtuig. Ik janken natuurlijk. Toen vertelde ik hem over mijn hivbesmetting. Was dat het juiste moment? Nee. Maar wanneer zou het daar nou écht een goed moment voor zijn? Felix was niet boos, gelukkig. Hij luisterde en troostte me, maar hij was er met zijn gedachten niet bij. ‘Ik moet plassen’, zei hij, stapte uit bed en daarna meteen onder de douche. Voordat hij vertrok, zei Felix dat hij de tijd wilde nemen om na te denken. Een paar dagen geleden appte hij. Ik durfde er al niet meer op te hopen. Maar hij waardeert mijn eerlijkheid, heeft zijn research gedaan, en wil me beter leren kennen. Dus we zien elkaar dit weekend weer.”

Tekst: Agnes Hofman | Beeld: iStock


,