slogan

Koppel showt trots transformatie voor bruiloft

In 2013 kreeg Ronnie Brower slecht nieuws van zijn dokter. Als de man het roer niet volledig om zou gooien door te stoppen met drank, drugs en de grote hoeveelheden ongezond eten, zou het hem wel eens zijn leven kunnen kosten. Nu, enkele jaren laten, ziet zijn leven er heel anders uit. 

Verandering

De waarschuwing sloeg in als een bom en Ronnie - die op dat moment 300 kilo woog - besloot zijn slechte levenstijl meteen te veranderen. Hij ging gezonder eten en was na een tijdje maar liefst drie uur per dag te vinden in de sportschool. 

Liefde

Maar die lange dagen trainen resulteerde niet alleen in flink gewichtsverlies. Ronnie hield er ook een relatie aan over. In de sportschool leerde de 32-jarige man namelijk de 24-jarige Andrea Masella kennen, die op dat moment ook druk bezig was met afvallen. Zij is 1,62 meter lang en woog destijds 113 kilo. 

Eerste date

"Dit is zo’n verhaal waar je een film over kunt maken", vertelt personal trainer Nick Murphy. Volgens Andrea was Ronnie een grote inspiratie voor haar. De eerste date was toepasselijk genoeg in de sportschool, waar ze naast een potje tafeltennis ook een potje basketbal speelden. "Ik wist meteen dat dit iets was”, vertelt Ronnie daarover.

Before & after

Inmiddels hebben de twee een flinke transformatie doorgemaakt en samen zijn ze bijna 270 kilo kwijt. Afgelopen zaterdag stapten de tortelduifjes in het huwelijksbootje. Trots lieten ze nog even het resultaat van het harde werken zien. Wauwie! 

Lees ook: De transformatie van The Hills-ster Stephanie Pratt

Bron: Metro, Beeld: Istock, Facebook