slogan

Jongen moet legging kopen voor vriendin, gaat helemaal mis

Toegegeven: wij vrouwen dragen veel meer soorten kledingstukken dan een man. De meeste mannen dragen in het dagelijks leven bijvoorbeeld geen jurk of rok. En nee, ook geen legging. Toen Taylor-Anne haar vriendje vroeg een legging mee te nemen uit de winkel, raakte de jongen dan ook lichtelijk in paniek...

Lichte paniek

Haar vriendje, Tim, was aan het winkelen, terwijl Taylor-Anne aan het werk was. Het leek haar dan ook niet gek om haar liefje te vragen of hij misschien leggings voor haar mee wilde nemen: "I was at work all weekend and needed some new leggings and didn’t have the time, so I asked him to grab me some." Dat er zoveel verschillende kleuren en maten leggings bestaan, had Tim van tevoren niet kunnen bedenken. Dat 'ie in paniek raakte, is dan ook niet heel gek.

Meteen nadat Taylor-Anne de screenshots plaatste op Twitter, ging de post viraal. Onderhand kreeg de tweet al 18 duizend retweets en reageerden er al meer dan 500 mensen op de grappige post. Niet veel later besloot Taylor-Anne dan ook nog een bericht te plaatsen op Twitter over haar lieve vriend. Sweet!

Lees ook: Viral: Big Brother-ster gaat keihard onderuit

Bron: Twitter, Beeld: iStock