slogan

Je hebt Máxima nog nooit op deze schoenen gezien

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn voor een bezoek in het Caribisch deel van het koninkrijk. Zoals altijd verscheen de fashion queen in een bijzondere outfit waar menig vrouw jaloers op is. Toch viel één ding in het bijzonder op: haar schoenen. Je hebt Máxima waarschijnlijk nog nooit op deze schoenen gezien. 

Slippertjes

Waar Willem-Alexander een licht zomerpak droeg, was Máxima te zien in een jurk van de Oekraïense ontwerpster Vita Kin. "Het borduurwerk op de linnen japon is geïnspireerd op het nationale kostuum van Oekraïne en vervaardigd door ambachtslieden in Kiev," vertelt Josine Droogendijk. "Op internet zijn soortgelijke jurken te koop vanaf 1500 euro." Onder haar prachtige jurk droeg de koningin dit keer geen pumps, maar blauwe slippers. Eerlijk is eerlijk: het staat haar prachtig!

Sint Maarten

Het bezoek begon op Sint Eustatius en gaat vandaag door op Saba, waar Saba Day - een traditionele feestdag - wordt gevierd. Morgen gaan de koning en koningin naar Sint Maarten, waar begin september de orkaan Irma plaatsvond en het eiland verwoestte. Dit bezoek staat dan ook vooral in het teken van de wederopbouw van het eiland. 

Lees ook: Zó ziet Máxima eruit met kort haar

Bron: Beau Monde, Beeld: ANP


,