slogan

Hilarisch: advertentie op marktplaats gaat viral

We all love Ikea! Heerlijk uren door het giga woonconcern slenteren om vervolgens naar huis te gaan met slechts wat dingen die je eigenlijk niet nodig had. En ja, ondanks dat we dol zijn op spullen voor een prikkie, zit er soms ook iets tussen dat niet helemaal werkt zoals het hoort. En wat doe je dan...

Beschrijving

Juist, op Marktplaats zetten voor €1,50. En wel met een goudeerlijke beschrijving erbij. "Hierbij verkoop ik mijn suikerpotje van Ikea. Ik kan hem niet meer terugbrengen, aangezien ik de bon heb weggegooid. Ik denk dat die zo goedkoop was, omdat-ie moet worden nagekeken. Er komen enkel wat korrels uit als ik hard schud, maar dat lijkt me niet echt de bedoeling. Waarschijnlijk is een onderdeel kapot", aldus de verkoper.

Goed gelukte grap

De hilarische advertentie ging binnen no time viral en kreeg op Facebook de meest grappige reacties. Waar sommigen haar er netjes op wijzen dat ze hier geen suikerklontjes in moet doen, zijn anderen van mening dat het simpelweg een grap is en er nu een stel grappenmakers in een deuk liggen van het lachen. Ach, wat het ook is: grappig is het zeker!

Lees ook: Wait what? Groningse meisjes zetten zusje te koop op Marktplaats

 

Beeld: Facebook, iStock


,