slogan

Hier denken mannen aan als ze masturberen

Je hebt vast weleens de wens gehad om in het hoofd van je geliefde te kunnen kijken, al lijkt dit in sommige gevallen misschien toch een beetje awkward. Toch zijn veel mensen benieuwd naar de fantasieën van hun partner, wanneer zij aan het masturberen zijn. Je hoopt in deze situatie natuurlijk dat je partner aan jou denkt, maar in werkelijkheid blijkt dit aardig tegen te vallen. 

Ex-partner

Online erotiekshop Lovehoney deed een onderzoek onder 4.500 mensen, waar een duidelijke top vijf uitkwam. Hoewel de meesten inderdaad aan hun partner denken, gaf maar liefst 58 procent toe eerder aan hun ex-partner denken. Dat is natuurlijk niet heel erg fijn om te horen, maar ook bij de vrouwen is hun ex-vriend de eerste persoon die in hun hoofd opkomt. Ai!

Monogamie

Het klinkt misschien niet leuk, maar volgens internationaal seks- en relatiespecialist Tracey Cox is dit niet gelijk een slecht teken. “Fantaseren over een ex geeft monogame koppels de mogelijkheid om het genot van seksuele experimenten te ervaren zonder de pijn van een gebroken hart achteraf”.

Fantasieleven

De rest van de meest voorkomende gedachten tijdens het masturberen zijn online porno, rollenspellen en BDSM. Enne, mocht je je vriend ernaar willen vragen, houd dan het volgende in gedachten. “Een rijk fantasieleven kan de oplossing zijn om iedereen gelukkig te houden”, aldus Tracey.

Lees ook: 13 Dingen waar mannen aan denken tijdens de seks

Bron: HLN.be Beeld: iStock