slogan

"Ik heb een kind, een sixpack en geen enkel excuus"

De Britse Abby Pell heeft heel wat moeders boos gemaakt. De 33-jarige sportieve moeder deed heel wat stof opwaaien toen ze een foto van haar sixpack op Instagram zette met de tekst: ”Ik heb een kind, een sixpack en geen enkel excuus.”

Kilo's

Bij de meeste moeders wordt het sporten in alle drukte van kinderen vaak op een laag pitje gezet, maar dat is niet het geval bij Abby Pell. Zij is ook moeder en sport er gewoon nog op los.

”Ik was vroeger heel wat zwaarder, en had alle soorten dieten al uitgeprobeerd. Niets hielp echter, zodra ik weer normaal begon te eten, kwamen de kilo’s er weer bij. Na mijn zwangerschap besloot ik het eens met gewichten te proberen, en ik was verbaasd hoe snel ik resultaat zag!”

Kritiek

Inmiddels heeft Abby haar eigen voedingssupplementenbedrijf en sport ze zo’n zes keer per week. Onder de naam @superabs post Abby haar foto’s op Instagram. Zo ook de bovengenoemde quote, waar een storm aan kritiek op kwam. ”Walgelijk!”, schrijft iemand. ”Zij hoeft waarschijnlijk nooit van 9 tot 5 te werken.”

Abby zegt geschrokken te zijn van alle heftige reacties op haar foto. ”Het was nooit mijn bedoeling om kritiek te geven op het gewicht van andere moeders. Ik wil ze gewoon inspireren en ze laten zien hoe het ook kan. Ik voel me zo geweldig nu mijn lichaam zo strak staat, ik wil dat anderen zich ook zo goed voelen."

Bron: Daily Mail / Beeld: Instagram


,