slogan

Groepsuitje aan het plannen? Drie gouden tips

Of het nou een bedrijfsuitje, bachelorette party of familieweekend is: een uitje voor een grote groep mensen organiseren blijft een pain in the ass. Ben jij the chosen one om de organisatie op je te nemen? Geen paniek. Deze drie gouden tips helpen je op weg. 

1. Datumprikker
Een dag kiezen is de eerste hindernis. Want zeker met een grote groep mensen is de kans erg klein dat iedereen op dezelfde dag kan. Gelukkig bestaan er verschillende datumprikkers die je kunt inschakelen. Zorg ervoor dat er meerdere data zijn waaruit mensen kunnen kiezen en plan ver van tevoren. De dag dat de meeste mensen kunnen, wordt 'em.

2. Houd rekening met minder mensen
Je weet wie er meegaan en bent druk aan het plannen geslagen door een accommodatie en verschillende uitjes te reserveren. Ho, stop! Houd er rekening mee dat je voor 10% minder personen reserveert. Er zeggen altijd last-minute mensen af en mensen bijboeken is altijd makkelijker dan annuleren. 

3. Bus huren
Wordt het een weekendje Ardennen? Of gaan jullie feesten in Antwerpen? In alle gevallen kan iedereen natuurlijk eigen vervoer regelen, maar het is gezelliger om samen te gaan. Onderweg begint het feestje namelijk al! En omdat niemand staat te springen om de bob te zijn, is een bus(je) met chauffeur huren de oplossing. Bijvoorbeeld een touringcar van Bak Reizen

Lees ook: WIN een bachelorette party voor 8 personen

Beeld: iStock