slogan

Grazia's Weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 14 en zondag 15 oktober 2017.

Firebeatz & Friends ADE event

Na de vorige successen is even het dj-duo Firebeatz in Nederland voor een thuiswedstrijd: het Amsterdam Dance Event. En wel met een nieuwe editie van Firebeatz & Friends! Deze keer met een all-nighter Amsterdam Dance Event special. Extra leuk: ook al hun vrienden zullen op het podium verschijnen... Meer info vind je hier.

Waar: Jimmy Woo
Wanneer: 21 oktober 2017 van 23:00 - 05:00

​​​​​​​

Masterclass Wijnproeven
Vergeet je dieet en ga in oktober naar een masterclass wijnproeven door Lotte Wolf. Zij is Wine Director bij sterrenrestaurant Bridges. Tijdens de Masterclass laat Lotte haar gasten kennismaken met vier witte en vier rode wijnen uit zowel de nieuwe als de oude wereld. Na afloop wordt er geproost met een glas bubbels en een bijpassend hapje. Scoor snel je kaartjes via deze link (€55 per persoon).

Waar: De historische raadszaal van Sofitel Legend The Grand Amsterdam
Wanneer: 15 oktober van 15:00 tot 18:00

Luxe limited BVLGARI Afternoon Tea in het Amstel Hotel
De nieuwe Afternoon Tea is geïnspireerd op de geuren van de Splendida-collectie van BVLGARI en is een samenwerking tussen het Italiaanse juwelenhuis en het Amstel Hotel in Amsterdam. In de Amstel Lounge worden de gasten tijdens de Afternoon Tea verrast door verschillende geur- en kleursensaties die zijn gebaseerd op de geuren van de Splendida-collectie van BVLGARI. Executive Chef Rogér Rassin heeft onder andere een mousse gemaakt in de vorm van de flacon van Splendida – met bij elke geur een passende smaak. En dat niet alleen: er zijn ook macarons, sandwiches, taartjes en warme gerechten, die uiteraard geserveerd zullen worden met bijpassende theevariaties. De gasten worden verrast met een BVLGARI goodiebag

Waar: De Afternoon Tea kan geboekt worden bij het Amstel Hotel
Wanneer: Het Amstel Hotel

Schrijf je nu in voor de gloednieuwe Marie Claire Masterclass
Als je geïnspireerd wil worden door succesvolle zakenvrouwen en alles uit je carrière wil halen. Dan is de MC Masterclass op 15 oktober iets voor jou. Na een geslaagde eerste editie is het nu tijd voor nummer twee. Dit jaar is het thema: Sustainable at Work in samenwerking met Dutch Sustainable Fashion Week. Onder meer Nina Pierson (oprichter van Sla en Bedrock) en Willa Stoutenbeek (oprichter van PR agency W. Green) komen praten over duurzaam ondernemen en er is natuurlijk alle tijd om te netwerken met een hapje en drankje. Ben je abonnee van Marie Claire dan kun je voor slechts € 17,50 aanwezig zijn, niet-abonnees kunnen een plek bemachtigen voor € 22,50. Klik dan hier om kaarten te bestellen. Be there!

Waar: The College Hotel Amsterdam, Roelof Hartstraat
Wanneer: Zondag 15 oktober 2017, vanaf 9:30 uur