slogan

Grazia's weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 30 en zondag 31 maart 2019.

Gelderlandplein viert verjaardag

Hoera, winkelcentrum Gelderlandplein bestaat 50 jaar en dat wordt groots gevierd! Niet alleen dit weekend, maar de hele week! Alle aankopen vanaf 15 euro in het winkelcentrum worden beloond met een gouden munt. Daarmee kun je naar de spectaculaire GoldGrabber; met de gigantische grijpmachine mag je een poging wagen om de mooiste prijzen te grijpen. Ook voor kinderen is er genoeg te doen in de feestelijke week: ze kunnen meedoen aan de Kids Icons speurtocht en er is een grijpmachine met speciale kinderprijzen.

Er zijn tientallen winkels, van bekende winkels als Albert Heijn, Etos, Hema en Douglas tot grote modemerken als Mango, Costes, Pauw en Hunkemöller. Maar ook speciaalzaken die al generaties lang gevestigd zijn op Gelderlandplein, zoals tabakszaak Van Lookeren, Rick Moorman House of Men voor maatpakken en La Valise voor luxe tassen en koffers. Genoeg keus om te winkelen, dus zorg ervoor dat jij deze week zo'n gouden munt bemachtigt!

Waar: Gelderlandplein - Van Leijenberglaan 43 in Amsterdam
Wanneer: 27 t/m 31 maart 2019

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Gelderlandplein (@gelderlandplein) op

Vier de lente met PIXI

Bereid je voor op The Biggest Launch Ever... Het populaire merk PIXI lanceert maar liefst 80 nieuwe producten. Van skin care en make-up tot body-producten die de huid voorzien van de befaamde PIXI Glow; de voorjaarscollectie is weer geweldig. Om dat te vieren, nodigt PIXI iedereen uit om de nieuwe producten zelf te ervaren en kennis te maken met de ‘looks’ van deze lente in de PIXI Pop-up store. Daar kun je alle producten zien en uitproberen en advies vragen aan één van de PIXI Make Up Artists. Enne... Er worden ook elke dag rijkgevulde goodiebags en ‘limited editons’ weggegeven!

Waar: Huidenstraat 13 in de Amsterdamse 9 Straatjes
Wanneer: 26 t/m 31 maart 2019

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Pixi by Petra (@pixibeauty) op

Elcie po-up store

Stylist Elsbeth Schiphorst is altijd bezig met dingen bijeen zoeken, zodat ze elkaar versterken. Dat wonderlijk geslaagde samengaan van uitersten zie je terug in haar limited collectie Elcie, met een impressie van stijlen en stoffen waarbij niets moet en alles mag. Dat levert verrassend unieke kledingstukken op, wars van trends, tijdloos, met de subtiele signatuur van de maker: een vleugje bohemien, geïnspireerd door etnische details en de geur van India. Dat laatste is ook het meest bijzondere aan de collectie: alles is gemaakt van reststoffen uit de warenhuizen in India. Én in een gelimiteerde oplage. Er is geen onlineverkoop en er zijn geen winkels. Je slechts één maand lang in de pop-up store in Frank Visser’s Ijm Atelier terecht om zo'n uniek kledingstuk te bemachtigen. Pak je kans!

Waar: Kapperstraat 6 in Amsterdam
Wanneer: vanaf 30 maart, een maand lang

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door E L C I E (@elcieamsterdam) op

Expositie Aleksander Willemse 'Dare to Love'

5&33 gallery in art'otel amsterdam presenteert de 'Dare to Love' expositie van Nederlandse fotograaf Aleksander Willemse. In samenwerking met Eduard Planting Gallery wordt de 5&33 Gallery gevuld met liefde en geluk, een belangrijke boodschap die Aleksander toont in zijn werk. Met zijn foto’s toont hij door middel van bloemencollages zijn boodschap. "Bloemen zijn in staat om de harde werkelijkheid te verzachten en om wat kwaadaardig is te verbloemen", vindt hij. De expositie is vrij toegankelijk voor zowel gasten als bezoekers van art'otel amsterdam. Zeker een bezoekje waard dus.

Waar: 5&33 gallery in art'otel amsterdam
Wanneer: 28 maart t/m 29 april 2019

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ALEK | SANDER ART (@aleksanderwillemse) op


,