slogan

Grazia's Horoscoop

Jouw week volgens de sterren!

WATERMAN 21 januari - 19 februari
Er staat je een heerlijk relaxte tijd te wachten, zonder gekke verrassingen of onverwachte gebeurtenissen. Ook puilt je agenda niet uit met verplichte dingen. Hierdoor heb je genoeg tijd voor jezelf of voor spontane dates met je lief of vriendinnen. Enjoy!

VISSEN 20 februari - 20 maart
Je werk heeft toffe uitdagingen voor je in petto. Je krijgt de kans om meer met je talenten te doen en dat zorgt weer voor extra zelfvertrouwen. Je werk wordt hier ook een stuk uitdagender door. Dit smaakt naar meer.

RAM 21 maart - 20 april
Helaas kun je niet alles kopen wat je wilt. Saturnus ligt dwars, waardoor er onverwachte kosten of rekeningen je kant uitkomen. Hier kun je maar beter rekening mee houden om niet in de problemen te komen. Blijf financieel overzicht houden.

STIER 21 april - 21 mei
Met Saturnus en Neptunus aan je zijde, gaat je nu veel goed en gemakkelijk af. Of je nu een lastig project om handen hebt of als single een first date hebt. Het kan bijna niet anders dan een succes worden.

TWEELINGEN 22 mei - 21 juni
Er kan jammer genoeg wat gedoe zijn met een collega of vriendin. De kans is helaas groot dat je op de een of andere manier teleurgesteld wordt. Ze doet of zegt iets wat je totaal niet begrijpt en dat kan zeer kwetsend zijn.

KREEFT 22 juni - 22 juli
De druk op je werk kan groot zijn. Daarom is het aan te raden om daarnaast niet teveel te doen of te plannen. Zorg dat je thuis tot rust komt en niet teveel afspraken maakt. Dan krijg je tenminste de kans om bij te tanken.

LEEUW 23 juli - 23 augustus
Er staat je een relaxte periode te wachten en dat stelt je in staat om achterstallig werk weg te werken. Duik in je administratie, pimp je interieur of geef je muren een likje verf. Je komt er nu allemaal aan toe.

MAAGD 24 augustus - 22 september
Er kunnen wat wrijvingen zijn tussen jou en je lief. Gelukkig niets groots, maar af en toe ontstaan de nodige irritaties. Het is goed om hier niet aan voorbij te gaan. Praat erover met elkaar, voordat het wel vervelend wordt.

WEEGSCHAAL 23 september - 22 oktober
Je gezondheid heeft extra aandacht nodig, zeker wanneer je geregeld moe en futloos bent. Zeg onnodige afspraken af en maak vaker tijd vrij voor jezelf. Let op je voeding en drink voldoende water. Dan is de kans groot dat je in balans blijft.

SCHORPIOEN 23 oktober - 22 november
Wat carrière betreft, staan er toffe ontwikkelingen voor je op stapel. Wanneer je gaat solliciteren, is de kans groot dat je aangenomen wordt. Of je krijgt in je huidige baan boeiende nieuwe projecten, waar je al je talenten in kwijt kunt

BOOGSCHUTTER 23 november - 21 december
Helaas gaat je relatie momenteel niet over rozen. Het is belangrijk dat je dit niet negeert, maar serieus aanpakt. Op die manier voorkom je erger. Plan quality time met je lief en ga het gesprek aan, ook al wordt dit pittig.

STEENBOK 22 december - 20 januari
Je stort je volledig op je werk en daar heb je vrede mee. Je lief ziet dit toch anders en zal het niet laten er opmerkingen over te maken. Probeer ook zijn kant van het verhaal te zien en ga snel op zoek naar de juiste balans.

Tekst: Esther van Heerebeek

 


,