slogan

Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 17 t/m 23 mei 2017? Lees mee!

RAM 21 maart - 20 april
Als je deze week over straat loopt, naar jezelf kijkt in een etalage, en je eigen glimlach ziet, realiseer je je ineens: je zit hartstikke lekker in je vel. En daar mag je best trots op zijn, je hebt er hard voor gewerkt om een beetje happy met jezelf te zijn. Kin in de lucht, mondhoeken omhoog, en stralen maar!

STIER 21 april - 21 mei
Nu je prima op je plek zit wat werk betreft, is het tijd om verder te kijken. Een opleiding in de avonduren? Een cursus in het weekend? Dat je een fijne baan hebt, betekent niet dat je het daar maar bij moet laten. Of je nou geheel een andere richting op wil, of juist nog dieper je vakgebied in: alles kan.

TWEELINGEN 22 mei - 21 juni
Je bent er klaar mee. Je bent continu moe, en je weet precies waar het aan ligt: je nachtrust. Of nou ja: het tekort daaraan. Het is niet dat je maar een paar uur slaapt, maar een uurtje extra zou geen kwaad kunnen. Nou Tweeling, dan spreken we af: een uur eerder naar bed. Je scrolt morgen maar weer door Facebook.

KREEFT 22 juni - 22 juli
Jij bent happy en single. En je wordt er doodmoe van dat je je single-status steeds moet verdedigen. Is het echt zo ongeloofwaardig dat je ook zonder liefje aan je zijde een blij mens kunt zijn? Deze week deel je sneer na sneer uit. Maar Kreeft, daarna denkt iedereen dus écht dat je niet happy bent...

LEEUW 23 juli - 23 augustus
Je wilt jezelf niet met Hillary Clinton vergelijken, maar deze week krijg je een nederlaag te verduren die voelt alsof je op het hoogste niveau hebt verloren van iemand met totaal niet de juiste kwalificaties. Leeuw, laat je niet verleiden tot roddels en achterklap over de persoon in kwestie – Hillary heeft zich keurig gehouden, dat kan jij ook.

MAAGD 24 augustus - 23 september
Wat is het toch lastig om jezelf leuk te vinden, als je de hele dag omringd wordt door nog knappere mensen. Maagd, trap er niet in hoor, die vergelijkingsdrift! Jij bent jezelf, en daarom ben je de leukste die er is, want er bestaat niemand zoals jij. Klinkt zijig, en is het ook. Maar het maakt in dit geval geen klap uit.

WEEGSCHAAL 23september - 22 oktober
Je wordt geattendeerd op een Ontzettend Leuke Baan bij een Fantastisch Briljant Bedrijf. Het voelt misschien als hoogverraad, maar stuur toch je cv maar die kant op, Weegschaal. Werkgevers zijn minder trouw dan werknemers, dus het kan geen kwaad eens te kijken hoe het er bij dat Fantastisch Briljante Bedrijf aan toe gaat.

SCHORPIOEN 23 oktober - 22 november
Jij besluit deze week op een nogal gerichte missie te gaan. Of dat nou stevigere billen, een blokjesbuik of meer uithoudingsvermogen is: het vraagt om doorzettingsvermogen. En laat jij nou net over een ongekend grote voorraad beschikken. Knap hoor. Beloof je wel plechtig dat je ons niet al te jaloers zal maken op Instagram?

BOOGSCHUTTER 23 november - 21 december
Je hebt een nieuw trucje in bed ontdekt, en nu wil je niets liever dan elke dag sexen. Fijn dat je er zo van geniet, maar overdaad schaadt, hè? Als het in jullie agenda past, is er niks aan de hand natuurlijk, maar zodra de ander begint over ‘te laat’, ‘haast’ en ‘morgen weer’: afkoelen.

STEENBOK 22 december - 20 januari
Even niks doen. Klinkt als muziek in je oren. Doe. Dat. Dan! En als het thuis niet lukt, dan is het dus verstandig om even ergens anders heen te gaan. Boek een nachtje in een hotel, ga daar in bad zitten, favoriete muziek aan, drankje erbij, en net zo lang voor je uit staren tot het voelt alsof je hartslag gehalveerd is.

WATERMAN 21 januari - 19 februari
Een vriendin heeft het over de fantastisch strakke eyeliner van diverse sterren, en jij knippert nog eens extra met je ogen in de hoop dat ze opmerkt hoe goed de jouwe altijd zit. Nou, dat complimentje krijg je niet. In plaats van daar pissig over te zijn, kun je het ook zo zien: iedere ochtend tien minuten extra in bed.

VISSEN 20 februari - 20 maart
Je overweegt een Gordon’tje te pullen: stoppen met dat waar je in eerste instantie carrière mee maakte. Alleen... Jij hebt niet zozeer iets om op terug te vallen én geen bankrekening die vergelijkbaar is met die van hem. Jammer? Ja. Maar dat betekent niet dat je niet een beetje om je heen kunt kijken naar iets nieuws.