slogan

Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 14 augustus t/m 3 september.

WATERMAN 21 januari - 19 februari
Onder invloed van de grillige planeet Uranus kun je zeer onrustig zijn. Je bent liever op pad dan thuis. Je lief wordt er chagrijnig van en jij uiteindelijk ook. Vraag jezelf eens af waar die onrust vandaan komt en doe daar iets aan.

VISSEN 20 februari - 20 maart
Helaas laat je budget geen uitspattingen meer toe, dat gaat gewoon niet meer. Je bent op vakantie zeer royaal geweest en daar pluk je nu de zure vruchten van. Maak het gezellig op een low-budget-manier, met een beetje creativiteit moet dat lukken.

RAM 21 maart - 20 april
Je zit prima in je vel. Misschien heeft dat met de vakantieperiode te maken, misschien ook niet. Na wat strubbelingen loopt het tussen jou en je lief eindelijk weer lekker en je krijgt genoeg toffe uitdagingen op je pad om je werk interessant te houden.

STIER 21 april - 21 mei
Feestjes, evenementen of andere uitjes zijn absoluut aan te raden. Je hebt nu een toptijd, die je niet snel zult vergeten. Laat de boel de boel en ga lekker uit je dak. De planeten helpen je om op verantwoorde, maar intense wijze te genieten!

TWEELINGEN 22 mei - 21 juni
Jij en je lief zitten allesbehalve op één lijn en dat heeft effect op de sfeer in huis. Probeer er samen serieus over te praten, anders sleept dit zich nog tijden voort. Communiceren is hier de sleutel, ga dit dus zeker niet uit de weg.

KREEFT 22 juni - 22 juli
Dit wordt een heerlijke periode voor je, waarin alles naar wens verloopt en je ook nog eens regelmatig aan jezelf toekomt. Of je nu vakantie hebt of (nog) niet, je laat je niet gek maken. Je doet alles lekker in je eigen tempo.

LEEUW 23 juli - 23 augustus
Helaas kan de verveling vaak toeslaan en met name je lief kan hier niet goed mee dealen. Die heeft namelijk last van de manier waarop jij daarmee omgaat. Zet je creatieve geest aan het werk en verzin zelf gewoon iets tofs om te doen.

MAAGD 24 augustus - 22 september
Dit kan een grillige tijd voor je zijn, waarin niets volgens plan verloopt en er een hoop gebeurt. Toch sta je er absoluut niet alleen voor. Je lief, kids of vriendinnen helpen je graag, je hoeft ze alleen maar te vragen. Doe dat zonder schuldgevoel!

WEEGSCHAAL 23 september - 22 oktober
Of je nu op vakantie bent of al terug bent, je zit nog steeds in die ontspannen modus. Houd dit zo lang mogelijk vast, want dat maakt het allemaal een stuk makkelijker voor jezelf. Zowel op je werk als in je privéleven.

SCHORPIOEN 23 oktober - 22 november
Normaal gesproken ben je erg stressbestendig, maar deze vlieger gaat tijdelijk niet op. Je kunt maar met moeite dealen met alle uitdagingen die je pad kruisen en dat levert jammer genoeg veel gepieker op. Praat erover met je lief of chef

BOOGSCHUTTER 23 november - 21 december
Tussen jou en je lief botert het momenteel niet zo. Jij wilt zus en hij wil zo en dat levert de nodige frictie op. Ga liever je eigen gang en geef hem eveneens de ruimte, dat is voor jullie beiden nu de beste oplossing.

STEENBOK 22 december - 20 januari
Vooral in de avonden en weekenden staan er onvergetelijke momenten op het programma. Zeker als je naar een concert, festival of ander evenement gaat. Je ontmoet veel nieuwe mensen, maar ook oude bekenden. Dat wordt genieten tot in de late uurtjes.

 


,