slogan

Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 12 t/m 18 juni!

Waterman 21 januari - 19 februari

De rebel staat nog steeds in standje actief, alles moet anders! ’s Ochtends word je doodmoe wakker van de gevechten met je lakens. Deze periode is een kwestie van blijven ademen. En troost je: die opgewonden blos staat je supergoed.

Vissen 20 februari - 20 maart

Mediteer eens op hoe je bent veranderd het afgelopen jaar. Je ziet het nu helderder dan ooit. Ben je tevreden met wat je ziet? Of mag er hier en daar nog wat worden bijgeschaafd? Stel je koers bij, maar doe het met kleine stapjes.

Ram 21 maart - 20 april

Leg je tong in de knoop: kort door de bocht valt momenteel slecht. Je valt wel op bij een andere ondernemende geest. Elkaar aanvullen kan een mooie zaak opleveren. De sterren staan goed om samen zaken te doen.

Stier 21 april - 21 mei

Alles wat stoffig en saai is gaat nu de deur uit. Zelfs je lief? Vergeet niet dat je diep vanbinnen best van saai houdt, dus wees niet te drastisch. Er komen een paar hartstochtelijke momenten aan. Ja, met die saaie!

Tweelingen 22 mei - 21 juni

Afleiding zoeken is nu goed voor je gemoed. Houd wel rekening met je gevoelige lijf. Dat gooit alles wat te veel is er gewoon uit. Een oude bekende komt je troosten. Het doet je goed, maar weet waarom je hem destijds ontvriendde.

Kreeft 22 juni - 22 juli

Je exclusieve smaak komt naar voren in alles wat je aanraakt. Je tuin omtoveren tot een luxe resort bijvoorbeeld. De juiste ingrediënten erbij en menige warme avond worden latertjes. Compenseer met beweging, voor extra energie.

Leeuw 23 juli - 23 augustus

Roofkatten zoals jij hebben een druk bestaan. Overuren, stress en gedoe met collega’s. Je poezelige kant toon je alleen privé. Vraag je lief nu om wat extra fysieke aandacht. Het voorkomt bovendien dat hij afgeleid raakt door een ander.

Maagd 24 augustus - 22 september

Intuïtief neem je nu de juiste carrièrebeslissingen. De mix van zelfstandig werken en sparren met collega’s geeft je zelfvertrouwen. Er komt een groot project aan dat je financiële jaar goed maakt. Het wordt lastig, maar als iemand het aan kan, ben jij het wel.

Weegschaal 23 september - 22 oktober

Ontspan je overactieve zenuwen, anders vertroebelen wallen je heldere blik. Voor de beste slaap bezoek je nu slaapkamerspecialisten. Een fijn matras is een must, net als een flinke dosis feng shui. Een open raam plus hor maken het af.

Schorpioen 23 oktober - 22 november

Graaf in je brein naar die ene goede tip die je ooit kreeg. Hij blijkt nu goud waard. Dat kan ook gelden voor antiek of curiosa die je van familie kreeg. Laat een taxatie maken. Misschien levert het geld op voor die cruise naar de Bahama’s.

Boogschutter 23 november - 21 december

Thuis zitten is nu echt not done. Overvalt dat landerige gevoel je, pak direct je auto of fiets een rondje. Best kans dat je met Bestemming Onbekend op een plek komt waar je lang niet was. Een herinnering pakt niemand je meer af.

Steenbok 22 december - 20 januari

Wat wil je echt? Wat heb je nodig? Je doet aan soul searching met deze vragen. Span je verwachtingsboog niet al te strak. Mensen blijven mensen met al hun fouten. Accepteer de jouwe, dat is zeker de helft van het werk.

Tekst: Viola Robbenmondt


,