slogan

Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 10 t/m 16 juli!

WATERMAN 21 januari - 19 februari

Je bent de komende dagen zeer actief en ondernemend. Handig wanneer je een feest wilt organiseren of een uitdagend project omhanden hebt. Volg je intuïtie en laat je talenten de rest doen. Dit wordt een prettige en succesvolle week.

VISSEN 20 februari - 20 maart

Je energielevel is deze week laag en toch weet je je werk goed te doen. Luister naar de signalen van je lichaam, want dat zorgt ervoor dat je niet over je grenzen gaat. Het is belangrijk dat je goed voor jezelf blijft zorgen.

RAM 21 maart - 20 april

Onder invloed van energieke planeet Jupiter barst jij deze week ook van de energie. Dat heb je hard nodig, want je werk stelt je de komende dagen voor de nodige uitdagingen. Laat je niet gek maken en volg je eigen planning, dan komt het helemaal goed.

STIER 21 april - 21 mei

Hoewel dit een hectische week wordt, krijg je ontzettend veel gedaan. Je blijft in ieder geval moe maar voldaan achter en dat is het allemaal wel waard. Gebruik het weekend om iets leuks en ontspannends te doen, dat heb je absoluut verdiend.

TWEELINGEN 22 mei - 21 juni

Je gezondheid heeft echt even al
je aandacht nodig. Je bent te ver over je grenzen gegaan en daar heb je nu last van. Je energielevel is laag, je slaapt slecht en je bent overprikkeld. Trek je terug en werk aan je herstel.

KREEFT 22 juni - 22 juli

Je budget laat momenteel helaas het een en ander te wensen over, Kreeft. Je kunt niet naar hartenlust shoppen, terwijl je daar wel zin in hebt. Probeer de verleiding te weerstaan en wees verstandig, dan kom je niet onnodig in de problemen.

LEEUW 23 juli - 23 augustus

Voor je sex- en liefdesleven wordt dit een topweek. Je komt eindelijk weer volledig aan je trekken! Jupiter, Mars en Mercurius zorgen voor een sensuele uitstraling, waardoor je als single de mannen voor het uitkiezen hebt. Geniet van alle aandacht.

MAAGD 24 augustus - 22 september

Er staat je een drukke werkweek te wachten. Braaf werk je alles tot in de puntjes af, maar het laat je niet onberoerd. Thuis ben je futloos en passief en daar is je lief dan weer niet zo blij mee. Probeer iets minder perfectionistisch te zijn.

WEEGSCHAAL 23 september - 22 oktober

Dit kon helaas weleens een pittige week voor je worden. Zowel op je werk als thuis word je flink op de proef gesteld. Je werk vergt veel van je en thuis zitten jij en je lief alles- behalve op één lijn. Je moet echt alle zeilen bijzetten.

SCHORPIOEN 23 oktober - 22 november

Je carrière zit deze week in de lift. Zeker wanneer je de kansen grijpt die je aangereikt krijgt. Thuis staat je eveneens een heerlijke week te wachten, het zit nu op alle fronten mee. Zorg dat je er in ieder geval lekker van geniet.

BOOGSCHUTTER 23 november - 21 december

Helaas botert het niet echt tussen jou en je lief deze week. Jij gaat graag je eigen weg en dat ziet hij niet zo zitten, met wrijvingen en discussies tot gevolg. Wil je de sfeer tussen jullie verbeteren, sluit dan hier en daar een compromis.

STEENBOK 22 december - 20 januari

Dit wordt een interessante week voor je, Steenbok. Vooral op carrièrevlak mag je rekenen op inspirerende nieuwe uitdagingen en ontmoetingen. Je wordt er enthousiast van en het brengt je baan ook nog eens naar een volgend level. Je hebt de wind in de rug.


,