slogan

Grazia's weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er onder andere te doen in het weekend van 13 en 14 oktober.

Tattoo your boots

Het schoenenmerk Timberland heeft wat te vieren: nieuwe boots! Het nieuwe model van de schoen is een tikkeltje vrouwelijker en klassieker en een must have voor de winter. Dat is een feestje waard en daarom kun je vanaf oktober je schoenen laten tatoeëren door tattoo artist Hollywood Mark en Yago Deben Bravo. Bij aankoop van een paar Timberlands kun je dit gratis laten doen bij verschillende winkels. 

Waar & wanneer:

Amsterdam - Kalverstraat 151: 13, 14, 27 en 28 oktober en 17 en 18 november               
Amsterdam - Leidsestraat 55: 20 en 21 oktober en 10 en 11 november                             
Amsterdam - Hartenstraat 15: 3, 4, 24 en 25 november
Amsterdam - De Bijenkorf: 15 n 16 december   
Den Haag - Venestraat 26: 17 en 18 november    
Den Haag - Hudson's Bay: 21 oktober
Rotterdam - Beurstraverse 57 - 10 en 11 november

 

InstaSprookje Festival Circolo

Van 12 tot en met 21 oktober vind Festival Circolo plaatst. Hét grootste circusfestival in Nederland vol met verrassingen en sprookjesachtige decoratie. In Tilburg worden acht circustenten opgebouwd die perfect zijn om jouw Instagramaccount te voorzien van allerlei leuke kiekjes. Met tien toonaangevende internationale producties, meer dan veertig korte voorstellingen van nieuwe circusartiesten en diverse speelattracties presenteert Circolo een spetterend programma. Meer info vind je hier.

Waar: Leijpark in Tilburg
Wanneer: 12 t/m 21 oktober

Hapje eten bij MOMO 

10 Jaar geleden opende het bijzondere MOMO Restaurant, Bar & Lougne. Deze mijlpaal moet gevierd worden en daarom brengt MOMO tijdelijk tien van zijn meest memorable gerechten terug in het Omakaze menu, ook wel 'Best of the decade menu'. Dit speciale menu is alleen beschikbaar in oktober voor €85 per persoon. Naast de overheerlijk sushi gerechten, creëerden de bartenders ook bijpassende old-school cocktails om de dorst te lessen. Trommel al je vrienden op en geniet van een heerlijke avond lvol uxe en sushi. 

Waar: Hobbemastraat 1 in Amsterdam
Wanneer: Hele maand oktober

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MOMO Restaurant, Bar & Lounge (@momoamsterdam) op

Duurzame Markt

Zaterdag 3 oktober vindt een inspirerende Duurzame Markt plaats als onderdeel van de Duurzame Week 033 die op 10 oktober van start gaat. Tijdens de Duurzame Markt kun je biologisch eten proeven en meer te weten komen over fietsen die op windkracht bewegen. De IVN Milieudefensie en Operatie Steenbreek zijn ook aanwezig bij de markt. Entee is gratis!

Waar: Lieve Vrouwekerkhof, Amersfoort
Wanneer: Zaterdag 13 oktober van 12:00 tot 16:30 uur

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door DuurzameWeek033 (@duurzameweek033) op