slogan

Hoe gaat het met de 30 Day Abs Challenge?

Op 1 juli begon de redactie van Grazia.nl vol goede moed aan de 30 Day Abs Challenge. Inmiddels zitten we alweer in de derde week van het trainen van onze buikspieren. Maar hoe staan we er nu voor?

Na de before foto's waren we vastbesloten een six pack te kweken en hielden ons de eerste 14 dagen dan ook iedere dag trouw aan het schema. Elke ochtend voordat de redactie vol stroomde, rolden we onze matjes uit om het aantal sit-ups, crunches, leg raises van die dag af te werken en niet te vergeten die killing plank. De eerste week kwamen we fluitend door, maar week twee nam het zweten en klagen behoorlijk toe. Bovendien kregen we ondanks de enkele rustdag die het schema kent, serieuze spierpijn. Maar we hadden het allemaal over voor die ijzersterke abs.

Maar toen...

Het werd zomer in Nederland. Echt zomer. En dat betekende strand, bbq's en terrasjes. Opeens had niemand het meer over onze challenge. Bijna een week voorbij, zonder dat de #Grazia30DayAbs ter sprake kwam. Tot hoofdredacteur Mies vroeg of er al buikspieren te zien waren. We keken elkaar schaapachtig aan. Er was niemand die wist op welke dag we nu eigenlijk zaten. Smoesjes als 'het was die dag écht te warm' en 'ik was na een lange dag op de redactie zóóó moe' kwamen voorbij. We vielen we keihard door de mand en schaamden ons allemaal diep, diep en dieper!

Maar vasthoudend aan het credo 'Iedere dag is dag 1' - of in dit geval dag 25 - hebben we ons met dubbele sessie herpakt en rolden we vanmorgen weer braaf onze matjes uit. Nog een klein weekje te gaan. Wij gaan er weer vol voor! Hoe gaat het bij jullie?