slogan

Fotograaf maakt gigantische fout tijdens vastleggen van huwelijksaanzoek

Een aanstaande bruidegom uit Wisconsin had een fantastisch huwelijksaanzoek gepland voor zijn vriendin. De man besloot haar mee te nemen naar een uitkijkpunt van Hawksbill Crag om haar daar bij zonsopgang ten huwelijk te vragen. Als verrassing wilde hij het speciale moment vast laten leggen en daarom nam hij contact op met fotograaf Jacob Peters. Jammer genoeg liep het plannetje al snel in de soep... 

Uitkijkpunt

Zoals afgesproken ging Jacob vroeg op pad (lees: om 2.30 uur 's morgens uit de veren) en reisde hij af naar het natuurgebied. "Ik wilde ruim op tijd bij Whitaker's Point zijn en ging op weg door het donkere bos, met alleen het licht van mijn telefoon", vertelt hij. "Na 45 minuten lopen was ik nog altijd niet waar ik moest zijn, dus draaide ik me om en liep ik terug. Na 10 minuten kwam ik een groepje jongeren tegen en zij bleken er al geweest te zijn. Ze vertelden me dat ik in de juiste richting liep en ik volgde hen." 

Het aanzoek

Om 6 uur kwam de fotograaf aan op de locatie. Een kwartier na het opzetten van zijn materiaal en net op tijd voor de zonsopgang, verscheen er inderdaad een koppel. "Ze stapten het uitkijkpunt op, drentelden een paar minuutjes rond en toen gebeurde het", aldus Jacob. "De man haalde een ring tevoorschijn en ging op één knie. En op het moment dat ze zich omdraaide en zag wat er aan de hand was, begon ze te huilen en de man te omhelzen. Het was duidelijk gegaan zoals gehoopt." 

Prachtig resultaat

Na het aanzoek bleef Jacob nog een kwartiertje hangen om wat laatste kiekjes te schieten van het stel. "Na nog eens een wandeling van een uur met een camera-uitrusting van 15 kilogram rond mijn nek, kwam ik weer bij mijn wagen aan en reed ik naar huis. Daar had ik eindelijk weer ontvangst en ik stuurde meteen een berichtje naar mijn klant met de melding dat de foto's prachtig waren."

Gigantische fout

Toch bleek al snel dat de fotograaf een gigantische fout had gemaakt. "Ik kreeg plots een berichtje binnen met de mededeling dat de man in de war was. 'We hebben je helemaal niet gezien', schreef hij. 'We waren wel een beetje later. Weet je zeker dat wij het waren?'' En inderdaad... Het bleek iemand anders geweest te zijn." Ouch... 

Oproep

Jacob besloot een oproep te doen via Facebook en vond het koppel van wie hij daadwerkelijk een reportage had gemaakt. Op één van de foto's die zij zelf hadden gemaakt, is de fotograaf zelfs op de achtergrond te zien. Je ziet de beelden hieronder: 

Bron: Mirror, Beeld: Facebook, Istock