slogan

Fashion blogger biecht op: “Ik photoshop mijn lichaam”

Geloof niet alles wat je ziet. Dat is de boodschap van een Fashion blogger die opbiecht dat ook zij niet altijd eerlijk is en haar foto's bewerkt.

Dana Suchow, het gezicht achter de blog Do The Hot Pants, besloot na een jaar de waarheid over haar gebruik van Photoshop op te biechten. In de post genaamd "I wish I Didn't Photoshop", deelt ze een aantal before en after foto's waarop te zien is dat ze bewerkt zijn. Onder andere haar buik is regelmatig een tikkeltje slanker gemaakt. "Ik weet dat het maar een paar centimeters zijn die ik heb bewerkt, maar over mijn buik en huid heb ik me altijd heel onzeker gevoeld", vertelt ze.

Niemand is perfect

Het doel van haar post is om iedereen er aan te herinneren dat niet alles wat we online zien is wat het lijkt. Zelfs mensen waar we naar opkijken, zijn niet perfect. "Het voelde alsof ik tegen mijn lezeressen had gelogen en wilde eerlijk zijn. Ik wilde deze post al een tijdje schrijven, maar moest eerst genoeg moed verzamelen", vertelt Dana in een interview met SheKnows.com.

Blog: Do The Hot Pants


,