slogan

Fans raken niet uitgepraat over deze date in First Dates

Het spraakmaakende programma First Dates was gisteravond weer trending op Twitter. Dit keer geen ongemakkelijke of grappige situatie, maar gewoon een hele leuke. Fans raken niet uitgepraat over deze fantastische date.

Tikketje zweverig

De eigenzinnige Dick (62) en Yono (63) zijn de kandidaten waar niemand over uitgepraat raakt. Beide zijn een tikkeltje zweverig, maar daarom passen ze juist ook zo goed bij elkaar. Dick weet precies wat hij wil: "Mijn ideale partner is romantisch, lief, creatief, assertief en speels.” Yono daar in tegen staat open voor alles en iedereen. 

Lees ook: 'Mark Rutte in First Dates'

Gevoel

Na een paar minuten lijken de twee elkaar helemaal gevonden te hebben. Al vindt Yono de naam Paul veel beter bij Dick passen. Gelukkig gaat hij ook akkoord met die naar, als zij dat leuker vindt. Dat is gewoon “een gevoel” volgens Yono. En dat is ook precies het raakvlak van de twee, gevoel.

Connectie

De vraag of ze elkaar vaker willen zien, hoeft eigenlijk niet gesteld te worden. “Alleen al om dit moment, pats boem kijken wij elkaar allebei al meteen aan. Dat verbindt," zegt Yono. Dick is het daar helemaal mee eens: "Onze connectie is heel erg van binnenuit.” Fans raken niet uitgepraat over het leuke koppel en Twitter barstte helemaal los. 

HIER kun je de aflevering bekijken Dick en Yono ontmoeten elkaar vanaf minuut 08.24. 

Bron: Lindanieuws Beeld: iStock


,