slogan

Familie Pos uit Helemaal Het Einde! fan van social media

Ze lieten hun goede baan, familie en vrienden achter in Nederland om samen met twee andere gezinnen een bestaan in Chili op te bouwen. Ilona Pos en haar man Stephan uit het RTL-programma Helemaal Het Einde! lijken hun draai inmiddels helemaal te hebben gevonden en sloten deze week dan ook een belangrijke deal.

Succes

De spraakmakende familie viel vooral aan het begin op door hun hilarische uitspraken, maar lijken nu niet meer terug te willen. De twee zijn volledig geïntegreerd en zijn druk in de weer met het produceren van hun eigen wijn. En dat gaat volgens Ilona bijzonder goed. De Posjes zijn dan ook erg blij met het succes, vooral omdat het soms erg moeizaam ging. “We zijn zo blij dat ons plan gelukt is. Het begin was niet makkelijk". Uiteindelijk kwam het dan ook allemaal goed. "En nu denk ik: ‘F*c kit, we hebben het gewoon gedaan”.

Social media

De familie denkt er dan ook niet aan om weer terug naar Nederland te gaan. “Chili is nu mijn thuis. Het is een heel fijn land om te wonen”. Toch denken ze er wel aan om te verhuizen. “Nu de deal rond is, hopen we iets meer geld te verdienen en binnenkort in Santiago te kunnen gaan wonen". Hoewel de familie zijn draai dus helemaal heeft gevonden in Chili, houden ze social media nauwlettend in de gaten. "Als we weten dat de uitzending in Nederland op televisie is geweest, scrollen mijn man en ik samen door Twitter. Hi-la-risch vinden we het, we lachen ons suf.”

Negatieve reacties

Toch zijn de ouders van twee jongens niet altijd even blij met al het commentaar. "“Ik heb ook wat negatieve berichtjes gelezen. Zo werden mijn kinderen bijvoorbeeld autistisch genoemd, terwijl ze dat helemaal niet zijn. Dat vind ik op alle vlakken gewoon niet kunnen, want dat doet ook iets met de mensen die wel autistisch zijn en dat lezen. Mijn eigen kinderen kan ik beschermen, maar deze mensen niet.” 

De familie Pos en de andere twee Nederlandse gezinnen worden nog tot 1 december dit jaar gevolgd door RTL. 

Lees ook: De Posjes zijn weer in opspraak na aflevering 'Helemaal Het Einde!'

Bron: Lindanieuws Beeld: Helemaal Het Einde!