slogan

Er zijn vier soorten dronken mensen. Welk type ben jij?

Met de feestdagen en in het weekend drink jij hoogstwaarschijnlijk een glaasje wijn, bier of iets anders. Maar soms kijk je iets te diep in in dat glaasje en hoppa, je bent dronken. Maar er blijkt nu dat er verschillende types dronken mensen bestaan. Welke jij bent, dat moet je misschien even aan je vriendinnen vragen, want de volgende dag word je meestal wakker met hoofdpijn en geen idee meer wat er tijdens je stapavondje is gebeurd.

#1 Hemingways 

De Hemingways ervaren geen drastische verandering in hun persoonlijkheid wanneer ze onder invloed zijn en behouden het grootste deel van hun intellect en geweten. Je wil dus het liefst bij deze groep horen, geloof ons. Want de Hemingways gedragen zich nog prima in een dronken bui.

#2 Mary Poppins 

Dit zijn voornamelijk vrouwen. En wanneer zij nuchter zijn, zijn ze het met alles en iedereen eens (gevalletje meeloper). En wanneer ze dronken is: woah. Dan wordt ze opeens heel erg extravagant en niet altijd op een goede manier. En later op de avond hang je waarschijnlijk boven een toilet. Oeps!

Lees ook: Dit gebeurt er allemaal met je lichaam wanneer je dronken je bed induikt

#3 Nutty Professors 

De term zegt het al: Nerdie. Alcohol drinken doe je niet alleen omdat je het lekker vindt, maar ook omdat het je extra moed geeft. En die moed die krijg je. In nuchtere staat ben je verlegen en bescheiden, maar wanneer je dronken bent krijg je een ‘dramatische’ toename en heb je nauwelijks tot geen geweten. Nutty Professors houden van karaoke, schreeuwen en het uittrekken van hun shirt.

#4 Mr. Hydes 

Ooit van een kwade dronk gehoord? Nou Mr. Hydes is het. Je hebt de neiging om onder invloed van alcohol minder verantwoordelijk, minder intellectueel en vijandiger te zijn. Hierdoor ben je dus niet zo gezellig. Ook heb je de grootste kans op een blackout of een arrestatie...

Beeld: iStock


,