slogan

Er komt een nieuwe Boer Zoekt Vrouw, maar dan met zakenmannen

Terwijl een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw nog even op zich laat wachten, komt Net5 zender met een waardige vervanger.

Strak in pak

Wat is het toch saai die zomerprogrammering op televisie. Blockbusters worden meermaals herhaald en suffe soaps worden nog eens van zolder gehaald. Gelukkig jaagt deze triestige line-up ons naar buiten, wat dan ook weer goed voor je is.

Maar wacht: voor wie houdt van zoetsappige reality-tv is bij Net5 op het goede adres. Nog geen Boer Zoekt Vrouw, maar wel iets anders wat weleens heel interessant zou kunnen zijn. Geen boeren op het veld dit keer, wel mannen en vrouwen in een strak maatpak(je) op kantoor.

Veel liefs

In Veel Liefs uit Holland, want zo heet de show, gaan tien mannen en vrouwen op zoek naar de liefde van hun leven. De Nederlandse expats hebben zich gevestigd van Zwitserland tot Bangkok en willen niets anders dan een Nederlandse partner, koste wat het kost.

Als je denkt dat dit een juicy show wordt, heb je wellicht gelijk. We moeten helaas nog even wachten: het programma is pas te zien op Net5 in het voorjaar van 2018. Gelukkig krijgen we de eerste aflevering van Veel Liefs uit Holland wel al te zien op 29 augustus. 

Bekijk hier het voorproefje:

Bron: Marie Claire, Beeld: iStock