slogan

Dubbelleven: Pijn is fijn

Na een conflict met haar baas verloor Kirsten (37) haar baan. Uit nieuwsgierigheid belandde ze terecht in de sexscene. Nu leidt ze een dubbelleven. Zodra haar kinderen naar school gaan, neemt ze plaats achter de webcam en laat ze mannen klaarkomen voor geld.

SM-experiment

"Een tijdje geleden schreef ik over een sm-experiment dat ik meemaakte tijdens één van mijn webcamsessies. De rol van sm-meesteres ging me niet echt natuurlijk af, dus vond ik het niet erg dat het betreffende heerschap me daarna niet meer met een bezoekje had vereerd. Maar toen kreeg een bericht van ene Mike in mijn inbox. Hij was geen onderdanig type, maar hield wel van pijn lijden. “Dag mooie dame” stond er. “Ik kijk er zo naar uit om te lijden voor jouw stijlvol genot”. Ik moest een beetje lachen om dit vreemde bericht en stond niet bepaald te springen om hem te zien lijden. Maar Mike hij bleef me bijna dagelijks berichten sturen. “Wanneer mag ik pijn voor je lijden schoonheid?” Dus toen ik op een goede dag voor de webcam zat en een verzoek van hem binnenkreeg om te webcammen drukte ik op accepteren."

Pijn is fijn

"Mike zat netjes aan zijn bureau, in zijn werkkamer. Hij had een pantalon aan en een overhemd. Een gewone, nette vent van in de 30. Maar zijn het niet altijd de normale, keurige mannen die er in het geheim aparte voorkeuren op na houden? Ik zat in een zwart jurkje en killerheels voor de camera. Mike vroeg me laarzen aan te trekken met blokhakken, dan ging hij zich ook klaar maken. Ik liep naar mijn uitgebreide schoenencollectie en verruilde mijn pumps voor laarzen en ging terug naar mijn laptop. Mike’s overhemd en pantalon waren verdwenen. Hij had nu flinke klemmen op zijn tepels, die verdacht veel leken op lijmklemmen die je bij de plaatselijke doe-het-zelfzaak kunt kopen. “Geniet je er van me pijn te zien lijden?” Vroeg hij. En ik zei uiteraard: “Ja, ik vind het super opwindend Mike!” Maar in werkelijkheid dacht ik: Wat is er in hemelsnaam opwindend aan een man met lijmklemmen op zijn tepels?"

Klemmen

"Toen ging hij staan en zag ik dat hij een touw om zijn edele delen had gebonden. Ik staarde er vol verbazing naar. Toen hij weer ging zitten hield hij een paar pumps in zijn handen. Waren die van zijn vrouw? Had hij ze zelf gekocht? Ik had geen idee, maar het werd me al snel duidelijk dat hij de pumps aan de klemmen ging hangen. Het zag er wat vreemd uit, van die bungelende heels aan zijn borstkast. En ik vond het knap dat die klemmen bleven zitten. Mike vroeg me één van mijn hakken uit te doen en voor te doen hoe ik hem er mee op zijn edele delen zou slaan. En terwijl ik een schoen uit deed en de hak op mijn vlakke hand sloeg deed hij hetzelfde met één van zijn pumps op zijn nog steeds afgebonden zaakje. Hij bleef doorgaan met slaan, tot hij klaar kwam. Hij bedankte me voor mijn “stijlvolle aandacht tijdens zijn heerlijke lijden” en vertrok. Ik gaf hem een handkus en klapte mijn laptop dicht. Ik moest deze webcamsessie toch even verwerken. Voor sommigen is pijn blijkbaar inderdaad erg fijn!"