slogan

Dubbelleven: Het masochistische experiment

Na een conflict met haar baas verloor Kirsten (37) haar baan. Uit nieuwsgierigheid belandde ze in de sexscene. Nu leidt ze een dubbelleven. Zodra haar kinderen naar school gaan, neemt ze plaats achter de webcam en laat ze mannen klaarkomen voor geld.

Dom en sub

"Dominant (dom) en submissive (sub) kent iedereen inmiddels wel dankzij Fifty Shades of Grey, al was ik voordat ik begon als webcammodel er nooit mee in aanraking gekomen. Maar sinds ik dit werk doe is er geen ontkomen aan. Met enige regelmaat krijg ik webcamverzoeken van doms en subs binnen, al snap ik eerlijk gezegd niet waarom. Op mijn promotiepagina profileer ik mezelf als iemand die zich doodverveelt en op zoek is naar een verzetje. Er staat nergens dat ik dominant of juist onderdanig ben. Is de vraag misschien groter dan het aanbod van SM-meesteressen? De dominante mannen met een slaaf-fantasie zijn misschien wel het gemakkelijkst. Negen van de tien keer willen ze dat je ze meester noemt en hun bevelen opvolgt. Dat lijkt me in het echt vrij heftig, maar op de webcam stelt dat natuurlijk niks voor: de meester geeft bevelen en ik volg ze op nadat ik 'Ja meester' heb gezegd. Behalve dat is er weinig verschil met een doorsnee webcamklant."

Tepelklemmen

"De submissive mannen, dat is een heel ander verhaal. Ik probeer het wel, maar ik vind het gewoon heel raar om tegen een onbekende man te zeggen dat hij stout is geweest en op zijn knieën moet gaan zitten. Het gaat me gewoon niet natuurlijk af. Toch vind ik dat ik altijd open moet staan voor nieuwe ervaringen. Dus toen ene Maurice online kwam en me toevertrouwde dat hij een sub was en heel erg opgewonden werd van tepelklemmen dacht ik: waarom ook niet? Het enige wat Maurice namelijk wilde, was dat ik toe zou kijken. Hij liet me de tepelklemmen zien: twee ijzeren wasknijpers met rubberen uiteinden die werden verbonden door een ijzeren ketting. Ik keek gebiologeerd toe hoe hij zijn shirt uit trok en de klemmen een voor een voorzichtig op zijn tepels zette. Het leek mij best pijnlijk, maar hij leek het prettig te vinden. Terwijl hij me via de webcam strak aankeek, bevredigde hij zichzelf en trok af en toe aan de ketting die de klemmen met elkaar verbond. Bij elke ruk dacht ik: auw!"

Elektrosex

"Maar Maurice dacht iets heel anders. Verwonderd keek ik toe hoe hij onder mijn strenge toezicht een hoogtepunt bereikte. Toen hij bijgekomen was, verwijderde hij de tepelklemmen. Ontspannen boog hij zich naar me toe en vroeg: “Heb je wel eens van elektrosex gehoord?” “Elektro… sex? Nee nog nooit!” antwoordde ik. Maurice vertelde me dat elektriciteit een heerlijke sensatie geeft aan bijna elk lichaamsdeel en dat het superopwindend is. “De volgende keer ga ik je dat laten zien”, zei hij. En weg was Maurice. Ik kon bijna niet geloven dat het bestond en dus googelde ik het. Een hele lijst met gespecialiseerde websites kwam op het scherm tevoorschijn: klemmen, pinnen, harnassen. Allemaal van metaal en allemaal met een stekker. Ik bestudeerde elk item en wist al vrij snel: geen elektroshocks voor mij. Maar Maurice onder hoogspanning wil ik best eens meemaken… Voor de ervaring, uiteraard."


,