slogan

Dubbelleven: De Makelaar

Na een conflict met haar baas verloor Kirsten (37) haar baan. Uit nieuwsgierigheid belandde ze in de sexscene. Nu leidt ze een dubbelleven. Zodra haar kinderen naar school gaan, neemt ze plaats achter de webcam en laat ze mannen klaarkomen voor geld.

Alle hoeken van de kamer

"Ik heb de laatste tijd veel bezoek gehad van een klant die me alle hoeken van de kamer laat zien. En dan bedoel ik letterlijk! Hij noemt zichzelf Klaas, maar zo heet hij vast niet in het echt. Hij begint altijd heel aardig en geïnteresseerd. De eerste tien minuten praten we over koetjes en kalfjes en vraagt hij af en toe of ik een schoen daar en een bh hier kan verwijderen. En dat doe ik, want tsja... daar ben ik voor! Maar dan, vroeg of laat, vraagt hij het altijd: kun je je webcam zo draaien dat ik de kamer kan zien? Dan vraagt hij of ik door de kamer wil lopen. En dus loop ik naakt door mijn huiskamer, richting de keuken en weer terug. En hij vindt het fantastisch!"

Melig

"Of hij het over mijn keuken heeft of over mijn vormen, is me niet geheel duidelijk. Maar deze man heeft nog meer ideeën. Tijdens onze derde webcamsessie vraagt hij me naar de slaapkamer te gaan. En dus til ik mijn laptop op en loop de trap op, richting slaapkamer. Ik zet de laptop aan het voeteneind en ga er zelf voor zitten. Ik vlei me tegen het hoofdeind, benieuwd naar wat er komen gaat. Hij laat me rond het bed lopen en verschillende poses op het bed aannemen. Ik word er een beetje melig van en vraag me af wat hij er in hemelsnaam aan vindt."

Stapje verder

"De keren daarna neem ik hem mee naar zo ongeveer elke kamer die ik heb in huis en ik begin me af te vragen of hij een webcambezoeker of een makelaar is... Maar dan besluit hij een stapje verder te gaan. Als ik met mijn laptop in de keuken sta en ik al verschillende poses op en aan het aanrechtblad heb aangenomen, vraagt hij me: durf je het gordijn open te doen? Ik twijfel, maar ben de beroerdste niet en schuif het gordijn een klein beetje opzij. De opening is niet heel groot en een voorbijganger kan onmogelijk zien dat ik in feite naakt voor het raam sta. Toch voelt het ongemakkelijk. Dus wanneer hij vraagt of het gordijn niet wat verder open kan, weiger ik."

Makelaar?

"Tijdens zijn volgende bezoek gaat hij nog een stap verder. Het is een warme zomerdag en hij vraagt me of ik niet wat frisse lucht kan gebruiken? Wil ik de schuifpui (die hij natuurlijk al lang had opgemerkt) niet een stukje open doen? Dat doe ik, en uiteindelijk krijgt hij me zo ver dat ik naakt in de zon in mijn tuin ga zitten. Gelukkig biedt de tuin veel privacy en naakt zonnen in de tuin is iets wat ik eerder heb gedaan. Maar als hij me ook nog vraagt de poortdeur te openen en naakt voor de deur te gaan staan, heb ik er genoeg van. Kom op zeg! De laatste paar weken is hij niet meer bij me op bezoek geweest en dat lucht me eigenlijk wel op. Waarschijnlijk richt hij zijn aandacht nu op een ander huis.. uh.. vrouw!"