slogan

Dit zijn de meest kwetsende dingen die mannen gehoord hebben

Ze laten het niet vaak zien, maar ook mannen hebben een gevoelige kant. Op het forum 'men of reddit' kunnen mannen reageren op verschillende vragen en hun verhaal met elkaar delen. Dit keer deelden de mannen wat het meest kwetsende is wat een vrouw ooit tegen hun zei. Geloof ons, sommige uitspraken zijn niet te geloven!

1. Mijn vriendin had net een miskraam gehad en mijn moeder reageerde daarop: "Het is waarschijnlijk beter zo."

2. "Je bent echt perfect boyfriend material. Ik wou gewoon dat je er beter uitzag."

3.  "Je lach klinkt verschrikkelijk. Lach nooit meer." Vroeger lachte ik de hele tijd, maar sinds ik dit te horen kreeg moet ik er telkens als ik lach aan denken.

4.  Ze smste me: "Ik heb je nodig in mijn leven." Jammer genoeg waren we net uit elkaar en was het smsje voor een ander bedoeld. Dat werd wel duidelijk door het volgende berichtje dat ik kreeg: "Lees het laatste smsje niet."

5. "Ik hou van je." Dat was wat ze zei toen ik haar afzette bij haar appartement, waar ik nooit naar binnen mocht. Later kwam ik erachter dat het niet haar huis was, maar dat van haar andere vriend. Haar eigen woning was om de hoek. Ze kuste me gedag, zei dat ze van me hield en nog geen minuut later lag ze in de armen van een ander.

6. "Ik wou dat ik van je kon houden, op de manier waarop jij van mij houdt, maar ik voel gewoon niet hetzelfde en ik weet niet of ik dat ooit zou kunnen."

7. Mijn beste vriendin kwam naar mij toe nadat een man haar had afgewezen omdat hij haar niet aantrekkelijk vond. Ze huilde en had iets gedronken. Toen ik haar omhelsde zei ze: "nu begrijp ik hoe het voor jou moet voelen."

8. "Je bent schattig en een geweldige man, maar je bent gewoon te kort voor mij."

9. "Ik fakete het. Ik fake het altijd."

10. "Je zoon heeft een nieuwe vader die van hem houdt. Je moet gewoon uit zijn leven blijven."

 

Wat is het ergste dat iemand ooit tegen jou heeft gezegd?


,