slogan

Dit zijn de genomineerden voor de Grazia Social Influencer Award!

Op 29 augustus worden ze uitgereikt: de Grazia Fashion Awards 2017. Met een spectaculair feest in Club MAD FOX in Amsterdam omdat Grazia ook nog eens tien jaar bestaat. Dit zijn de genomineerden voor de Grazia Social Influencer Award, stem je mee?

SOCIAL INFLUENCER AWARD

De genomineerde dames inspireren hun volgers ieder op hun eigen manier met unieke content en een kijkje in hun leven.

ANNA NOOSHIN
Een blog, een vlog, een presenteerklus op tv; Anna heeft haar terrein in korte tijd flink uitgebreid. En daar zijn haar honderdduizenden volgers blij mee.

MASCHA FEOKTISTOVA
Het brein achter Beautygloss inspireert al jaren met haar make-uplooks, maar laat steeds meer van haar leven zien. Haar bruiloft en honeymoon, bijvoorbeeld.

CLAARTJE ROSE CLITEUR
Dagelijks trakteert Claartje Rose haar ruim 265.000 volgers op een mode- feestje via Instagram. Ze wisselt donkere outfits af met veel kleur, bloemenprints en pantervachtjes.

RUBA ZAI
Haar gigantische dosis inspiratie voor moslima’s werd opgepakt door Dolce & Gabbana, die haar strikte voor hun hijabcampagne. Waardoor de Rotterdamse vlogger in één klap in een internationaal topmodel veranderde.

KAE SUTHERLAND
Ze is puur, ambitieus, creatief en betoverend knap. Haar achterban groeit dan ook met de dag. Met haar eigen sieradenlijn en immaculate style inspireert ze velen.

CLAARTJE ROSE CLITEUR

KAE SUTHERLAND

MASCHA FEOKTISTOVA

RUBA ZAI

Stem nu HIER op je favoriete BN'er en maak kans op één van de tien L’Oréal Paris Colorista-pakketten.