slogan

Dit zijn de genomineerden voor de Grazia Party Queen Award!

Op 29 augustus worden ze uitgereikt: de Grazia Fashion Awards 2017. Met een spectaculair feest in Club MAD FOX in Amsterdam omdat Grazia ook nog eens tien jaar bestaat. Dit zijn de genomineerden voor de Grazia Party Queen Award, stem je mee?

PARTY QUEEN AWARD

Een speciale award ter ere van Grazia’s tienjarig jubileum. Welke party queen mist geen enkel feestje en ziet er altijd oogverblindend uit?

GERALDINE KEMPER
Met Spuiten en Slikken op haar presentatie-cv weet Geraldine als geen ander te laten zien een echte party animal te zijn. Van wat experimenteren is ze niet vies en geen dansvloer is veilig voor haar.

KIM FEENSTRA
Over de catwalk paraderen én op ieder feestje flaneren: Kim knows how to rock it. En over haar knappe verschijning is geen twijfel mogelijk.

OLCAY GULSEN
Met haar modelabels ST. Studio en Supertrash brengt deze carrièrevrouw een flinke fashion feeling mee naar ieder feestje.

MONICA GEUZE
Bootfeestjes met haar bloggende en vloggende girl gang, festivals of tot in de late uurtjes in de club: Monica is er te vinden. Altijd om door een ringetje te halen, zowel op mode- als beautygebied.

HOLLY MAE BROOD
Is er een festival going on? Dan is Holly Mae Brood daar, met haar lief Soy Kroon aan haar zijde. De GTST-ster staat er soms in een op en top vrouwelijke outfit, de andere keer voegt ze er een tomboy touch aan toe.

OLCAY GULSEN

KIM FEENSTRA

MONICA GEUZEN

GERALDINE KEMPER

HOLLY MAE BROOD

Stem nu HIER op je favoriete BN'er en maak kans op één van de tien L’Oréal Paris Colorista-pakketten.