slogan

Dit zijn de genomineerden voor de Grazia Fashion Style Award!

Op 29 augustus worden ze uitgereikt: de Grazia Fashion Awards 2017. Met een spectaculair feest in Club MAD FOX in Amsterdam omdat Grazia ook nog eens tien jaar bestaat. Dit zijn de genomineerden voor de Grazia Fashion Style Award, stem je mee?

FASHION STYLE AWARD

Deze fashionminded women hebben een stijl waar je niet omheen kunt en zien er altijd op en top on trend uit.

WINONAH DE JONG
Was Winonah eerst vooral de vrouw van Nigel, door haar passie voor fashion maakte ze al snel naam in de mode- wereld. Twee jaar geleden showde ze tijdens de Milan Fashion Week haar eerste collectie en sinds- dien is ze niet meer weg te denken uit de scene.

GEORGINA VERBAAN
Over de top glam, boyish, meisje-meisje of juist vavavoom; Georgina houdt ervan om af te wisselen met haar looks en is niet vies van een vette fashion knipoog om een feestje wat op te fleuren. Op de rode loper heeft ze altijd net even wat extra’s waardoor ze opvalt in de crowd.

NEGIN MIRSALEHI
Ooit begon ze als blogger, nu is ze zo veel meer dan dat. Wat vanaf dag één duidelijk is, is dat ze van aanpakken weet en dat mode echt haar ding is. Voeg die twee samen en je krijgt de feminine slash stoere Negin Mirsalehi.

NIKKIE PLESSEN
Als je weet hoe je een modecollectie met Kate Moss kunt opzetten, weet je ook hoe je zelf het beste voor de dag kunt komen. Met haar modelabel en gevoel voor stijl bewijst Miss Plessen dat iedere keer weer.

YOLANTHE SNEIJDER-CABAU
Dat goede looks belangrijk zijn voor Yolanthe, moge duidelijk zijn. Haar killerbody siert ze met de mooiste jurken, pakjes en zelfontworpen sieraden. Zelfs haar casual look is to die for.

NEGIN MIRSALEHI

NIKKIE PLESSEN

YOLANTHE SNEIJDER-CABAU

GEORGINA VERBAAN

WINONAH DE JONG

Stem nu HIER op je favoriete BN'er en maak kans op één van de tien L’Oréal Paris Colorista-pakketten.