slogan

Dít is wat Victoria's Secret modellen echt op een dag eten

Dacht je dat Victoria's Secret modellen alleen leven op water en een handje walnoten? Dan heb je het toch echt mis. Er wordt veel meer gegeten voor zo'n prachtig lijf. En of er gecheat wordt? Ja zeker!

Treat

Volgens Victoria's Secret modellen Stella Maxwel en Josephine Skriver wordt er sowieso gesport. Dat je niks hoeft te doen voor zo'n lijf is volgens de dames een mythe. Maar het draait niet alleen om bikkelhard sporten. Het is eerder een levensstijl én je moet vooral niet te streng zijn voor jezelf. Jezelf zo nu en dan verwennen moet ook kunnen. Zo zegt topmodel Josephine: "Ik haat de term cheat day, dus ik noem het treat days. Cheaten voelt alsof ik me ervoor moet schamen."

Voeding

Gezonde voeding is een belangrijk onderdeel van de lifestyle van de dames. Bij al dat zwoegen en zweten gedurende sportsessie hoort achteraf een maaltijd met de juiste voedingsstoffen. Victoria's Secret model Stella Maxwell begint haar dag met een eitje, avocado en havermout - of granola met yoghurt. Iets later op de dag kiest ze voor een stukje vette vis zoals zalm en wat salade. Ook haar avondeten bestaat uit proteïnen en groen! En als tussendoortje snackt ze het liefst een handje noten. 

Junkfood

Volgens het Deense model Josephine mag je jezelf één dag per week verwennen met een burger en Franse frietjes. Als je de rest van de week maar goed nadenkt over de voedingswaarde van je maaltijden. Op basis daarvan gaat zij voor een portie kip of salade. Voor de rest kiest zij voor de juiste type koolhydraten en voor lekkere tussendoortjes zoals fruit. 

Lees ook: Victoria's Secret onder vuur door lijst met meest sexy vrouwen

Bron: Byrdie Beeld: ANP

 

 

most perfect morning with @aguabenditasw

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

 

 

✖️On set w @victoriassecret ✖️

A post shared by Stella! (@stellamaxwell) on